20 hónapos lányomtól elvettem a reggeli és esti cumisüveget, amiből tejet ivott. Azóta (3 nap) nem hajlandó meginni a tejet semmiből. Van valami ötletetek? Nektek is volt ilyen? (napközben már régóta pohárból iszik)
ezer példa van előttem a hosszan tartó cumiztatásról,ráadásul csecsemőgondozó vagyok és óvodapedagógus-úgyhogy erről tanultam ezer évig....
a szívemmel visszaadnám,de az eszemmel nem....nem tudom
Egyetértek veled, én sem adnám vissza. Az első válaszolónak igaza lehet, valószínűleg maga a cumizás tetszett neki, nem pedig a tej. Szerintem kínálgasd továbbra is pohárból, ha nem kell neki, akkor ne erőltesd. Lehet, hogy manipulálni próbál, hogy visszaadd neki a cumiját.
Esetleg azt próbáltátok már, hogy ő választott a boltban valami aranyos bögrét, ami neki tetszik?
most jutott eszembe,hogy megpróbálom a boltban kapható kis szívószálast-azt hiszem van valami tejes dolog-és hátha.
mert a szívószálas rostos levet megissza.
Tulajdonképpen mi baja lesz egy gyereknek, ha naponta kétszer cumisüvegből iszik tejet? Én semmi észérvet nem tudtam felhozni a gyerekem számára.
Megkérdeztem a tőle, miért ragaszkodik annyira a cumisüveghez, azt mondta, hogy "mert fekve szeret inni". Alig merem leírni, de hat éves koráig élvezte ezt a luxust, akkor tönkre ment az utolsó üvege. Viszont tényleg semmi ártalmat nem vettem észre rajta, a fogai se romlottak el, hiszen az esti tejivás után még elcsoszogott fogat mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!