Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lanyom november vegen lesz...

Lanyom november vegen lesz 2.5 eves sok hangot meg nem tud kimondani igy nehez megerteni mit mond. Normails ez? Valamit mikor hagytatok abba a reggeli es esti tejcsit?

Figyelt kérdés
Mar sok szot mond es en mindent megertek.Nehezen indult be a beszede most mar mond 3 szavas mondatokat de sok betut nem hasznal mint:r,s,sz,f,g,h,z,cs,c.Nem gond ez?Most beteg es nem adok neki tejet se este se reggel.Este 9 korul fekszik le es 8 korul kap valami teszta felet vagy hasonlot hozza valami innivalot.Reggelig alszik vegig max inni kel fel ha melege van.Reggel most teat kap tej helyedt azzal mar kevesbe van el.Hamarabb felkel.Ugyani a tej utan visszaalszik de igy vagy nem vagy csak eovid idore.Az esti tejet amugy is kiakartam iktatni igy lehet a betegseg kapora is jott.De nem gond hogy 8 korul eszik?Tudom ez jol bevalt magyar szokas de 6 utan mar nem a legjobb enni.Ti hogy csinajatok?Koszi a valaszokat!
2011. okt. 9. 23:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Majd alakul a beszéde,ne aggódj,bele fog jönni!

De biztos,hogy ezeket a hangokat nem mondja ki?Mert az r,f,z betűket értem,de a többi fura,azok nem olyan hangok amiket nehéz lenne kimondani.

2011. okt. 10. 08:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne aggódj.

Egy ismerősöm fia 4,5 éves, bár mostmár választékosan és összetett mondatokban beszél (és gyorsan), de olyan érthetetlenül mond ki egy csomó betűt, hogy képtelenség megérteni. Csak a szűk család érti, senki más.

Későn kezdett ő is beszélni, bőven elmúlt már 3 éves.

Voltak vele orvosnál,azt mondta nincs baj, csak később érik meg erre, viszont nagyon nagyon okos, jó a logikája.

2011. okt. 10. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!