Mit csináljak hogy a 3 éves gyerekem a délutáni és reggeli felkelés után ne üvöltsön mint a sakál?
Szerintem fordulj szakemberhez.
Amúgy nem lehet, hogy a kistesó az ok?
Az én kisfiam alvászavaros,nehezen alszik el,alvajár,pavorozik,nála is előfordult,hogy többször úgy ébredt ,hogy rugdosott,ordított,őrjöngött,én azt gondolom ilyenkor nincs teljesen magánál,nyugodt ,jó elalvást követően is ébred így.
Sajnos nem sokat tudok tenni,voltunk már orvosnál is,azt mondta majd kinövi.
Az én lányom is ilyen, ha nem magától ébred. Ha pl a kocsiban elalszik és amikor hazaérünk felkeltjük, akkor végigordítja az utat a garázstól a lakásig.
De ha mindig ezt csinálja, akkor szerintem is a kistesó az oka.
Próbálj meg valami jutalmat felajánlani még az elalvás előtt, hogy ha nem sír, akkor megkapja. Persze amikor felébred nem fog rögtön az eszébe jutni, biztos elkezd ugyanúgy ordítani, de említsd meg neki a jutalmat és ha abbahagyja (rövig időn belül) akkor megkaphatja.
Persze ez csak "tüneti" kezelés, az okot ki kell deríteni.
Nálunk is van ilyen, mióta az öcsik megszülettek, azóta ő is sír legtöbbször a felkel. Nagyon sokszor elmondtam neki, hogy a kicsik nem tudank még beszélni, ezért sírnak, de ő okos nagylány, stb.. hát nem nagyon használt. Mondtam neki, ha nem hagyja ezt abba, és nem mondja meg mi baja, én nem megyek be ha üvölt... pár nap után (persze közben bementem ám, nem bírtam megállni)mégis most hajnalban is kiabálta hogy, anya hol a düdüm? (gyürmije). Talán leszokik, fiúk már 13 hósak, lassan beszélnek, talán akkor elmúlik.
Nem lehet hogy a kistesó miatt van nálatok is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!