Seholsem látni emokat. Kihaltak "ŐK" vagy mi?!
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 14:57
1/7 anonim válasza:
rájöttek,hogy mégsem menők,vagy nem szeretik a meleget és valami sötét helyre bújtak.: O
Amúgy én sem látok mostanában az utcákon.
2/7 napietus válasza:
minden divat véget ér egyszer.
3/7 anonim válasza:
lejárt 2-3 éve, tavaly már csak pár csicska volt akik még azt hitték divat, de már azok is rájöttek, hogy nem
5/7 anonim válasza:
Mi biztosan nem haltunk ki, hisz akkor nem olvasnánk a kérdésed.
Egyébként az emok mostmár hipstereknek hívják magukat. A lényeg hogy most az új márkás cuccok helyett használt rongyokat hordanak és ritkábban fürdenek, valamint a hajukra sem fektetnek akora hangsúlyt, de ettől még életképesek. Ezen a fokozatos stílusváltáson sokat spórolhatnak így a válságos idők közepette, hiszen a pár éve még új ruhák mostanra épp leamortizálódtak annyira hogy megint divatosak legyenek. Ez egy elég jó észjárás szerintem.
6/7 anonim válasza:
22:16 Hipster? lol még csak most ért ide? külföldön az most jár le.
7/7 anonim válasza:
Az emo nem halt ki (nem haltunk ki) én most is emo vagyok, és csak azt hiszitek hogy eltűntünk, de ez nem igaz, csak a divat emok tűntek el, az igazi emosok most is ugyanugy fekete cuccokba, emos hajjal járkálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!