Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Roma lány vagyok! Gyűlölsz?

Roma lány vagyok! Gyűlölsz?

Figyelt kérdés
írd le a véleményed! És kérlek indokold is meg!
2010. júl. 3. 17:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 A kérdező kommentje:

értem =)

köszi!

2010. júl. 4. 18:13
 62/64 anonim ***** válasza:
74%

a romákkal semmi bajom, én csak a cigányokat nem szeretem - miaz h nincs értelme?

az a cigány aki fuxba meg trikóba jár, aki nem dolgozik de igyis szidja a rendszert, aki lop, aki beszólogat mindenkinek az utcán, aki kiakar rabolni egy forgalmas ut közepén, aki megpróbálja elcsórni a telefonomat.

az a roma aki ugy viselkedik mint egy rendes normális ember.

2010. júl. 5. 19:33
 63/64 anonim ***** válasza:
100%

Ha adsz rá okot, akkor igen :D

Akkor vagy cigány, ha úgy viselkedsz!

2010. júl. 7. 12:52
 64/64 anonim válasza:
Velem az a helyzet hogy bár én utálom a cigányokat, de ugyanakkor a legjobb haverom is cigány, AKI Szintén utálja a cigányokat, és ezen kivül még sok cigány haverom van és tudom hogy nem a fentebb elmitett 99,9% lop csal hazudik, ez nem igy van, nekem sok cigány haverom van, és sokan úgy vélik hogy baj van a cigánysággal, tovább ha egy cigány a legjobb haverod akkor feltétel nélkül bizalmába fogad, tehát véd téged, odaadja a dolgaid , meg befogad meg minden, szóval nem az egész cigányságot kéne leszólni szerintem legalábbis.
2011. márc. 3. 22:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!