Roma lány vagyok! Gyűlölsz?
Figyelt kérdés
írd le a véleményed! És kérlek indokold is meg!2010. júl. 3. 17:36
1/64 orphan99 válasza:
Én nem gyűlölöm a romákat. Sztem minden ember egyforma. nem kell az emberek között külömbséget tenni... az ember az egy faj és ezek közül vannak fehérek, feketék...stb én sztem minden ember egyenlő és egyforma
2/64 anonim válasza:
Én nem :) Mert mi okom lenne rá, nem ismerlek! Faji alapon nem gyűlölök senkit, az baromság.
Egy magyar lány
3/64 anonim válasza:
Magyar lány vagyok. Most akkor mi van?
Nem ismerlek téged,nincs okom rá h gyűlöljelek.
4/64 A kérdező kommentje:
Értem! Hát ilyenek a normális emberek :)
kíváncsi vagyok mikor jönnek azok a válaszok amit így szólnak " hamarosan végem lessz " :D
2010. júl. 3. 17:46
5/64 anonim válasza:
Ne legyetek már ennyire álszentek...pffff
6/64 anonim válasza:
Figyelj én nem gyűlöllek. De mit gondoljon az ember amikor kétségkívül romák azok akik üvöltöznek úgyhogy a másik utcába hallatszik, romák azok aki a 10 éves gyerekre tűsarkút adnak, akik büdösek ha elmész mellettük, akik beszólnak neked, akik mellé nem mersz felszállni ha éjszaka jön a vonat, akik hergelik a kutyákat, akik betörtek hozzánk és nem magyarok vagy kínaiak stb. Biztos a többi népcsoportban is vannak rossz emberek de sehol sem ennyi! Ha nem lenne a romák többsége olyan amilyen akkor nem lenne ennyi előitélet.
7/64 A kérdező kommentje:
Ezt kire értetted?
2010. júl. 3. 17:47
10/64 A kérdező kommentje:
17:47 Sokmindenben igazad van!
Énnis ha elhiszed ha nem de így vagyok vele .. és szerintem nem élek úgy mint ők .. tartom magam olyan embernek mint te magad! Énis gyűlölöm ezeket a patkányokat .. akik mellett elmész és bűzlenek .. és akiktől félnem kell még nekem iss .. :/
2010. júl. 3. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!