Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Roma lány vagyok! Gyűlölsz?

Roma lány vagyok! Gyűlölsz?

Figyelt kérdés
írd le a véleményed! És kérlek indokold is meg!
2010. júl. 3. 17:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 A kérdező kommentje:
18:18 Azért nem tagadom meg a fajtám! az olyan mintha megtagadnám a családom .. vagy a barátaim .. neem!! De teszek ellene hogy ne viselkedjek úgy mint ezek a " patkányok " =)
2010. júl. 3. 18:26
 42/64 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy büdös, nem putriban élsz, tanulsz, nem bömbölteted a raj zenét a telefonodból az utcán, kulturált vagy, nem vagy ribanc, nem kötsz bele mindenkibe, nem rajoskodsz, nem vagy pujarina, nem feltűnősködsz, akkor nem gyűlöllek, csak sajnos a legtöbb cigány a fent felsoroltak 90%-át megteszi.
2010. júl. 3. 18:28
 43/64 anonim ***** válasza:
100%
a romákkal semmi bajom, én csak a cigányokat nem szeretem
2010. júl. 3. 18:28
 44/64 A kérdező kommentje:
Eggyiketsem =)
2010. júl. 3. 18:31
 45/64 A kérdező kommentje:
Most ez mi? romákkal semmi bajod de a cigányokat nem birod .. van több értelme is :)
2010. júl. 3. 18:48
 46/64 anonim ***** válasza:
71%

Tudom-tudom, nem te választottad, hogy roma légy. De megmondom az őszintét: nem kedvelem a cigányokat és van okom rá. Elhiszed milyen félelemben megyek haza, ha netán sötétedés tán van dolgom ? És sajnos nem mindig van velem valaki, illetve vezetni sem tudok. Tudod milyen érzés, amikor egy cigány csapat mellett mész el, és válogatott beszólásokat kapsz ? Az a helyzet, ha megtámadnának sötétedés után, nem sokat tudnék tenni 165 centis nőként, ha 8-an nekem jönnének... Volt már rá példa, szerencsére nem velem történt meg.

És az meg egyenesen nevetséges, hogy ( bár én nem vagyok hungarista, nem is hordok jelképeket) MAGYARországon nem lehet piros-fehér-zöld színű karkötőt felhúzni ? Miért kell attól félni, hogy bármikor lerángatják rólad ? A cigányok is Magyarországon élnek, ugyanúgy, mint én vagy a szomszéd Pistabá...

Na mindegy, kicsit eltértem a témától. Szóval nem, nem szeretem a romákat és meg lehet érteni, hogy miért.

2010. júl. 3. 19:14
 47/64 A kérdező kommentje:

Elhiszem! És mint már mondtam énnis így vagyok vele .. nem csak te félsz tőlük és nemcsak neked szólogatnak be .. nekem is!!! De ugyanúgy a magyarok is!

De fordított helyzetben: Sok olyan ember van aki lenéz meg beszól ( magyarok ) de én azért nem utálom az egész magyart! Pedig minket romákat egykalap alá vesznek! Én azt utálom aki nekem beszól vagy aki megöli a másikat!

érted?

2010. júl. 3. 19:21
 48/64 anonim ***** válasza:
74%

nem mindegy h roma vagy cigány...

roma az aki oylan mint pl: te. inteligens,ki akar törni a cigányságból,nem szól be másoknak,nem lop,nem csal,dolgozik...szóval tisztességes

cigány meg az aki "patkány"

2010. júl. 3. 19:26
 49/64 A kérdező kommentje:

Értem :]

köszi a választ!

2010. júl. 3. 19:30
 50/64 anonim válasza:
75%
én csak azokat gyűlölöm,akik ugy is viselkednek mint a kisebbségek...ismertem egy csajt, az is cigány, de egyáltalán nem is látszott rajta, még a beszédén sem, de ahogy felnőttebb lett, a viselkedésén annál inkább meglátszott.Meg az a tipikus nagy arany karika fülbevaló, szoknya, fekete hosszú fonott haj..hát az sztem borzalmas,tipikus cigányos.Ha nem vagy olyan,vagyis ha nem viselkedsz ugy mint a többi akkor semmi bajuk se lehet veled:)
2010. júl. 3. 19:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!