Roma lány vagyok! Gyűlölsz?
Tudom-tudom, nem te választottad, hogy roma légy. De megmondom az őszintét: nem kedvelem a cigányokat és van okom rá. Elhiszed milyen félelemben megyek haza, ha netán sötétedés tán van dolgom ? És sajnos nem mindig van velem valaki, illetve vezetni sem tudok. Tudod milyen érzés, amikor egy cigány csapat mellett mész el, és válogatott beszólásokat kapsz ? Az a helyzet, ha megtámadnának sötétedés után, nem sokat tudnék tenni 165 centis nőként, ha 8-an nekem jönnének... Volt már rá példa, szerencsére nem velem történt meg.
És az meg egyenesen nevetséges, hogy ( bár én nem vagyok hungarista, nem is hordok jelképeket) MAGYARországon nem lehet piros-fehér-zöld színű karkötőt felhúzni ? Miért kell attól félni, hogy bármikor lerángatják rólad ? A cigányok is Magyarországon élnek, ugyanúgy, mint én vagy a szomszéd Pistabá...
Na mindegy, kicsit eltértem a témától. Szóval nem, nem szeretem a romákat és meg lehet érteni, hogy miért.
Elhiszem! És mint már mondtam énnis így vagyok vele .. nem csak te félsz tőlük és nemcsak neked szólogatnak be .. nekem is!!! De ugyanúgy a magyarok is!
De fordított helyzetben: Sok olyan ember van aki lenéz meg beszól ( magyarok ) de én azért nem utálom az egész magyart! Pedig minket romákat egykalap alá vesznek! Én azt utálom aki nekem beszól vagy aki megöli a másikat!
érted?
nem mindegy h roma vagy cigány...
roma az aki oylan mint pl: te. inteligens,ki akar törni a cigányságból,nem szól be másoknak,nem lop,nem csal,dolgozik...szóval tisztességes
cigány meg az aki "patkány"
Értem :]
köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!