Roma lány vagyok! Gyűlölsz?
Figyelt kérdés
írd le a véleményed! És kérlek indokold is meg!2010. júl. 3. 17:36
11/64 A kérdező kommentje:
17:47 --> Mennyi nálad egy óra?
ne haragudj de 16 éves lány vagyok .. nem egy kifeslett rib*c ;)
2010. júl. 3. 17:50
12/64 anonim válasza:
Nem utállak, csak éppen a magadfajták nem dolgoznak, segélyekből élnek, gyereket szülnek stb.
13/64 anonim válasza:
Meg hogy nem tudnak beilleszkedni, egy teljesen más kultúrájuk, mentalisáuk, gondolkozás módjuk van, és ránk akarják azt erőltetni csakhogy úgy nem lehet élni hogy nem alkalmazkodnak.
14/64 A kérdező kommentje:
17:50 Kérlek ne írd úgy hogy magamfajták .. egyépként neked is adok igazat!
2010. júl. 3. 17:51
15/64 anonim válasza:
Nem gyűlöllek, de nem is fogok másként tekinteni rád az utcán, mint a többire. Már túl sokszor megszívtam az ilyen márkájú emberekkel. Nem bízom bennük.
16/64 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy így vélekedsz és hogy sokszor megszívtad :(
de erről én sajnos nem tehetek hogy romának születtem!
2010. júl. 3. 17:54
17/64 anonim válasza:
nem érzem magam álszentnek. nem is ismerem ezt a csajt,Ő nem tett nekem semmi rosszat- ha mondjuk a testvére megvert volna vagy elcsórt volna tőlem vmit,akkor se a lányt utálnám,hanem azt aki bántott vagy ,eglopott vagy mit tudomén
18/64 anonim válasza:
Nem, ha tanulsz, dolgozol vagy azon fáradsz, hogy legyen munkahelyed, viszont ha a gyerekeidből akarsz majd megélni, akkor Viszontlátásra!
19/64 A kérdező kommentje:
17:54 minden tiszteletem a tiéd .. és nem álszentek hanem normálisak!
2010. júl. 3. 17:55
20/64 A kérdező kommentje:
17:55
igen tanulok és minden erőmmel azon vagyok hogy meglegyen az érettségim egyenlőre!
Szülésen még sohasem gondolkoztam de ha elhiszed ha nem még barátom sincs! És nem is lesz egy ideig ;]
Nálam a tanulás a lényeg!
2010. júl. 3. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!