Roma lány vagyok! Gyűlölsz?
Nem!
Egy valamit tisztázzunk nekem soha nem azzal volt bajom, hogy milyen a bőrszíned vagy éppen hova tartozol, hanem azzal hogy némelyik "társad" hogyan viselkedik. Lop,verekszik stb...
De nem mindenki ilyen és te sem közéjük tartozol így semmi okom nincs hogy gyűlöljelek.
Amúgy hány éves vagy? :)
17:59 vagyok:
:) Indok: nyilván nem konkrétan téged, ez általánosítás, ami a cigányság 99.9%-ra helytálló. Az az 1-2 aki netezik, a kulturáltabb "réteg".
A kérdésed amúgy provokatív, mit szerettél volna elérni vele?
Nem akarok provokálni senkit!
Azért kérdeztem meg hogy rájöjjek hogy mennyire gyűlölik a romákat ... és hány olyan ember van aki normális!
17:54 vagyok. ha kétszer annyian lesznek? és akkor mi van? Amíg ez a csaj nem bántott nincs okom h utáljam.
Tényéleg nem tehet róla h hova született.
Az én apámat egy csomóan utálják,mert magyar létére egy gerinctelen tróger,munkája nincs és a családtagokat is terrorizálja meglopja (ballagásomon el akarta lopni a pénzt amit a mamámék nekem szántak!),több embernek tartozik is. Mindig ég a pofám mikor olyanokkal találkozok akiket átvert. Már többször megkérdeztem ilyenkor azokat h most engem is utáltok? Én nem tehetek róla h ilyen az apám. Szerencsére ezt mások is tudják,és ez miatt nem utálnak vagy vetnek meg engem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!