Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Roma lány vagyok! Gyűlölsz?

Roma lány vagyok! Gyűlölsz?

Figyelt kérdés
írd le a véleményed! És kérlek indokold is meg!
2010. júl. 3. 17:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:

Jujj Istenőrizz!

nem szoktam így öltözni!

Amúgy ezek akiről te beszélsz tuti " oláhcigányok " voltak! Azok ilyenek .. én rumungro vagyok .. alias magyar cigány! Ami azt jelenti hogy nagyon sok a magyar szó a nyelvünkben :]

Én ugyanúgy öltözöm mint egy normál 16 éves lány .. és nem szoktam sinterkedni .. normális .. egy picit visszahúzódó vagyok ^^

2010. júl. 3. 19:58
 52/64 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ott a magyarázat arra, hogy ők is beszólogatnak. Tudtommal az "oláhcigányok" nem gedvelik a rumungrokat, lenézik, pedig a történelemben sokkal normálisabbak voltak. Legalábbis ha a rumungrók az úgynevezett muzsikuscigányok. Ők közelebb álltak a magyarokhoz mint az a söpredék akik jelenelg kezdenek többségben lenni.
2010. júl. 3. 20:05
 53/64 anonim ***** válasza:
81%

Én eddig nem szerettem a romákat. /nem mintha most annyira szeretném, na mindegy/ De ahol élek van pár ilyen ember és tök rendesek.:)) Szerintem te is ilyen vagy. :)

ésPersze vannak a cigányok, őket gyűlölöm.... Wáá..

És egy harmadik vélemény.. MAGYARországon már van olyan falu, ahol magyar sincs..:O:'(( Nemm? Pedig ez magyar vidék.:S

Te kérdezted, én elmondtam a véleményem.

2010. júl. 3. 20:11
 54/64 A kérdező kommentje:

Köszíí a véleményed! :)

Igen igazad van!

és előtte szóló: igen utálnak minket..az oláhcigányok!

mi sem bírjuk őket :D

2010. júl. 3. 20:17
 55/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyűlöllek , mert nem is ismerlek . De ha normálisan viselkedsz meg nem az én adómból vered a nyálad , akkor miért gyűlölnélek , ha ismernélek . Kifejezetten tetszenek is a barnább bőrűek ...
2010. júl. 3. 21:09
 56/64 dellfil ***** válasza:
74%

No, hadd kérdezzek!

Kellene?

És miért is? Csak nem azért mert provokatív a kérdésed? Akkor már gyűlölködjek?

Ha nem gyűlöllek, akkor lenézel emiatt? Úgy vagy vele, hogy - nézd már a mafla gádzsóját, semmi vér nincs benne - hmmm?

És különben meg nem neked kellene legjobban tudnod, hogy egyáltalán gyűlöletre méltó vagy-e? Szerinted ismerlek? És minek nézel te engemet, hogy nem ismerve téged gyűlölhetlek? He?

Válasz: nem gyűlöllek, haragszom. És nem rád, hanem a buta kérdésedre.

2010. júl. 3. 23:18
 57/64 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nem gyűlöllek mivel félig én is roma vagyok. Amúgy csodálom hogy még nem jöttek az ún. nemzeti oldal tagjai fenyegetőzni.:D
2010. júl. 3. 23:38
 58/64 anonim ***** válasza:

Miért gyűlölnélek?

Igazából a cigányt mint "fajtát"utálom,de közülük is van pár barátom,sőt pasim is volt,akit imádtam,sajnos meghalt.

Aki normális,normálisan él,azt tisztelem,becsülöm,hovatartozástól függetlenül.

2010. júl. 4. 00:27
 59/64 A kérdező kommentje:

dag: Még most is röhögőgörcsben vagyok xD

igazad van .. szerintem ők sem azok a nagy tisztességesek!

De van igazuk nekik is csak nem mindegyiknek :)

És értem én .. :D

Jah én is csodálkozom hogy nincs teleírva hogy " dögölj meg " meg hasonlók :))

de örülök neki hogy vannak normális emberek is :]

2010. júl. 4. 07:59
 60/64 anonim ***** válasza:
100%

Ha tanulsz és normálisan viselkedsz,nem lopsz és bűnözöl,akkor nem utállak.

Nem az ilyen cigányokkal van bajom,hanem azokkal akik képtelenek viselkedni,verekednek,lopnak,zajonganak,kötözködnek.....

sajnos,ilyen a 90%......

az ilyeneket nem szeretem,de szerintem az ilyen viselkedést nem is lehet tolerálni,nem a mi hibánk,hogy a cigányok 90%-a 600év alatt sem tanult meg viselkedni.....(megjegyzem más országokban is így van)

De ezt ne vedd magadra,ha normális cigány vagy,akkor komolyan mondom,hogy semmi bajom veled!:)

2010. júl. 4. 15:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!