Roma lány vagyok! Gyűlölsz?
Jujj Istenőrizz!
nem szoktam így öltözni!
Amúgy ezek akiről te beszélsz tuti " oláhcigányok " voltak! Azok ilyenek .. én rumungro vagyok .. alias magyar cigány! Ami azt jelenti hogy nagyon sok a magyar szó a nyelvünkben :]
Én ugyanúgy öltözöm mint egy normál 16 éves lány .. és nem szoktam sinterkedni .. normális .. egy picit visszahúzódó vagyok ^^
Én eddig nem szerettem a romákat. /nem mintha most annyira szeretném, na mindegy/ De ahol élek van pár ilyen ember és tök rendesek.:)) Szerintem te is ilyen vagy. :)
ésPersze vannak a cigányok, őket gyűlölöm.... Wáá..
És egy harmadik vélemény.. MAGYARországon már van olyan falu, ahol magyar sincs..:O:'(( Nemm? Pedig ez magyar vidék.:S
Te kérdezted, én elmondtam a véleményem.
Köszíí a véleményed! :)
Igen igazad van!
és előtte szóló: igen utálnak minket..az oláhcigányok!
mi sem bírjuk őket :D
No, hadd kérdezzek!
Kellene?
És miért is? Csak nem azért mert provokatív a kérdésed? Akkor már gyűlölködjek?
Ha nem gyűlöllek, akkor lenézel emiatt? Úgy vagy vele, hogy - nézd már a mafla gádzsóját, semmi vér nincs benne - hmmm?
És különben meg nem neked kellene legjobban tudnod, hogy egyáltalán gyűlöletre méltó vagy-e? Szerinted ismerlek? És minek nézel te engemet, hogy nem ismerve téged gyűlölhetlek? He?
Válasz: nem gyűlöllek, haragszom. És nem rád, hanem a buta kérdésedre.
Miért gyűlölnélek?
Igazából a cigányt mint "fajtát"utálom,de közülük is van pár barátom,sőt pasim is volt,akit imádtam,sajnos meghalt.
Aki normális,normálisan él,azt tisztelem,becsülöm,hovatartozástól függetlenül.
dag: Még most is röhögőgörcsben vagyok xD
igazad van .. szerintem ők sem azok a nagy tisztességesek!
De van igazuk nekik is csak nem mindegyiknek :)
És értem én .. :D
Jah én is csodálkozom hogy nincs teleírva hogy " dögölj meg " meg hasonlók :))
de örülök neki hogy vannak normális emberek is :]
Ha tanulsz és normálisan viselkedsz,nem lopsz és bűnözöl,akkor nem utállak.
Nem az ilyen cigányokkal van bajom,hanem azokkal akik képtelenek viselkedni,verekednek,lopnak,zajonganak,kötözködnek.....
sajnos,ilyen a 90%......
az ilyeneket nem szeretem,de szerintem az ilyen viselkedést nem is lehet tolerálni,nem a mi hibánk,hogy a cigányok 90%-a 600év alatt sem tanult meg viselkedni.....(megjegyzem más országokban is így van)
De ezt ne vedd magadra,ha normális cigány vagy,akkor komolyan mondom,hogy semmi bajom veled!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!