Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hány évesnek néznek az emberek...

Hány évesnek néznek az emberek; mennyi vagy valójában; mennyinek érzed magad?

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 16:43
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom a lélekben öregeket, de a mai helyzetben nem nehéz elképzelni. A fiatalokra rengeteg teher és stressz hárul, amit cipelniök kell. Semmi pénzért nem lennék most fiatal, ha felajánlaná valaki ezt a lehetőséget. Ezt halál komolyan mondom még akkor is, ha tudom, hogy leéltem az életem nagy részét.
2010. júl. 3. 22:54
 32/34 anonim ***** válasza:
16-17-nek szoktak nézni,15 vagyok és a helyzettől függ hogy mennyinek érzem magam. Van hogy úgy 12-nek,és van hogy 30-nak. Irigylem a barátaimat mert lazán tudnak önzők és gondtalanok lenni,én meg aggódok a szüleim,a jövőm,és a kitartásom miatt.
2010. júl. 4. 11:24
 33/34 anonim ***** válasza:
Én 21 éves vagyok, legtöbbször 25-28-nak néznek, belül pedig 21 évesnek érzem magam....
2010. júl. 4. 11:26
 34/34 anonim ***** válasza:
30 éves vagyok, olyan 24-25-nek szoktak nézni, én 23-nak érzem magam.
2016. márc. 23. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!