Hány évesnek néznek az emberek; mennyi vagy valójában; mennyinek érzed magad?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 16:43
1/34 anonim válasza:
Amíg meg nem szólalok az átlag a 16, belül 30, gyakorlatilag 21.
2/34 anonim válasza:
hmm.. akárcsak az első válaszoló.. kb 17-18nak néznek, amugy 21..
de hogy mennyinek érzem magam, az az élethelyzettől függ.. érettebbnek mint az átlag, de ezt nem tudom korban megmondani.
3/34 anonim válasza:
20 éves lány vagyok, legalább 25-nek érzem magam, legtöbbször 15-nek néznek... :)
OFF: végre egy érdekes kérdés ebben a témában! :)
4/34 Esme.avantgarde válasza:
17vagyok, 19-20nak néznek, ha elkezdek beszélni, bocsánatot kérnek, hogy fiatalnak néztek... úgy 30 körülinek hisznek. Én 13nak érzem magam.
5/34 anonim válasza:
Nos,engem általában 14nek néznek,16 vagyok,de belsőleg 25-30 mondanak elég sokan,mivel elég sok témához hozzá tudok szólni,és értelmesen elbeszélgetni szinte bárkivel...
6/34 anonim válasza:
Jah,és 16 nak érzem magam...:) előző:)
8/34 anonim válasza:
25-nek néznek 35 vagyok de legalább 40-nek érzem magam
9/34 A kérdező kommentje:
Allons! Vagyis: gyerünk! Érdekesek a válaszok!
2010. júl. 3. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!