Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nőknek tényleg alapból...

A nőknek tényleg alapból jönnek be a bunkó pasik, vagy valójában csak nincs középút?

Figyelt kérdés
arra gondolok,hogy talán nincsenek igazi férfiak,és ezért kényszerből választanak bunkóbbakat,gátlástalanabbakat,mert alapvetően két szélsőség van, a tutyimutyi félős,meg az ego-huszár macsó(aki valójában ugyanolyan félős,csak leplezi)és akkor már inkább az utóbbit választják,mert egy fokkal férfiasabb jelenség a fellépése miatt.mit gondoltok erről?
2011. máj. 29. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a nők általában szeretik, ha egy férfire fel lehet nézni, erős (nem feltétlenül fizikai erőre gondolok), vezető típus, magabiztos, céltudatos, aki kiáll magáért, a családjáért. Sokszor a "bunkó", úgy tűnik ehhez közelebb áll, mint a nyámnyila. Persze tényleg csak úgy tűnik és a bunkóból is kiábrándul előbb-utóbb a nő, mert a fenti tulajdonságok mellett a legtöbb nő biztonságra is vágyik és ezt aki igazán bunkó, soha nem tudja neki megadni.
2011. máj. 29. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Én arra gondolok, hogy a legtöbb nő nem is tudja igazán, hogy mit akar. Mivel a filmekben meg mindenhol azt látja, hogy fúú a macsó fiú jól is néz ki, sikeres is, és még mindenek felett!!!képes megváltozni a nő miatt!!!(szerintem sosem fog;) ). Minden esetre vannak még normális férfiak is és nők is.
2011. máj. 29. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:

A férfiak 95%-a hülye, és nyámnyila, vagy ezt leplező bunkó. A nők 95%-a is hülye, és külső látszatra megy, nem komoly kapcsolatra.

Amúgy azért szokott a bunkó nyerni, mert a nő felszed 2-3 pasit, mert milyen király mán, hogy érte "versenyeznek",, aztán minddel még féltékeny meg hisztizik is, és amelyik komolyan akar valamit, azt meg tudja bántani, améknek meg csak a lyuk kell, az kizárásos alapon marad.

2011. jún. 21. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:

"A férfiak 95%-a hülye, és nyámnyila, vagy ezt leplező bunkó. A nők 95%-a is hülye, és külső látszatra megy, nem komoly kapcsolatra. "

Na azért a 95% eléggé túlzás. Tudod, én nem vagyok se hülye, se kigyúrt. Nem vagyok bunkó paraszt.

És milyen érdekes hogy tizenéves koromban nekem 1-szer sem volt barátnőm.

Én azt sajnálom hogy rengeteg lány ilyen (tiszt.kiv) hogy aki nem bunkó meg erőszakos (akár akaratilag akár fizikailag) az szerintük "nyámnyila" vagy meleg. Na én az ilyen gondolkodású lányoktól hányom el magam mert egy az hogy ez irtózatosan gyerekes, másrészt majd úgyis ezek a lányok lesznek olyanok akik 30-35 évesen már elváltak lesznek és sírnak hogy "minden pasi bunkó érzéketlen" stb.

Aki a bunkó lekezelőekre bukik, az meg is érdemli majd azt, hogy az élet adjon neki egy orbitális pofont, majd amikor a férje veri, meg részeg minden nap.

Nekem most van barátnőm, boldog kapcsolatban élek.

2012. jan. 8. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!