A nőknek tényleg alapból jönnek be a bunkó pasik, vagy valójában csak nincs középút?
A férfiak 95%-a hülye, és nyámnyila, vagy ezt leplező bunkó. A nők 95%-a is hülye, és külső látszatra megy, nem komoly kapcsolatra.
Amúgy azért szokott a bunkó nyerni, mert a nő felszed 2-3 pasit, mert milyen király mán, hogy érte "versenyeznek",, aztán minddel még féltékeny meg hisztizik is, és amelyik komolyan akar valamit, azt meg tudja bántani, améknek meg csak a lyuk kell, az kizárásos alapon marad.
"A férfiak 95%-a hülye, és nyámnyila, vagy ezt leplező bunkó. A nők 95%-a is hülye, és külső látszatra megy, nem komoly kapcsolatra. "
Na azért a 95% eléggé túlzás. Tudod, én nem vagyok se hülye, se kigyúrt. Nem vagyok bunkó paraszt.
És milyen érdekes hogy tizenéves koromban nekem 1-szer sem volt barátnőm.
Én azt sajnálom hogy rengeteg lány ilyen (tiszt.kiv) hogy aki nem bunkó meg erőszakos (akár akaratilag akár fizikailag) az szerintük "nyámnyila" vagy meleg. Na én az ilyen gondolkodású lányoktól hányom el magam mert egy az hogy ez irtózatosan gyerekes, másrészt majd úgyis ezek a lányok lesznek olyanok akik 30-35 évesen már elváltak lesznek és sírnak hogy "minden pasi bunkó érzéketlen" stb.
Aki a bunkó lekezelőekre bukik, az meg is érdemli majd azt, hogy az élet adjon neki egy orbitális pofont, majd amikor a férje veri, meg részeg minden nap.
Nekem most van barátnőm, boldog kapcsolatban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!