Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért hiányzik olyan ember,...

Miért hiányzik olyan ember, aki nem is volt valójában a barátom?

Figyelt kérdés
Biztos mindenkinek van/volt ilyen kapcsolat az életében, mikor valakivel egymásra találtok egy közösségben, felületesebb kapcsolatig úgy tűnik, igazán jó barátság kezdete előtt álltok, bizonyos szintig még jó is volt a dolog.. aztán kiütközik, hogy a másiknak nem is vagy olyan fontos, nem is keres.., ha jelentkezel max. valami szívességet kér, mert arra még jó vagy. Aztán jönnek durvább pofára ejtések is. Míg nem, bemondod az unalmast. Na, hát én ezzel a személyemmel szintúgy megszakítottam a kapcsolatot. Nyilván több fájdalmat okozott a végére, mint örömöt, de néha úgy tud hiányozni.. A vége felé is úgy voltam vele, hogy majd én is úgy állok hozzá, legyen felületesebb a viszonyunk, de nem megy. Iszonyúan bánt ez a felszínes jópofizás, ha jókor találom meg jól meg vagyunk, egyébként meg le sem vagyok szarva. Viszont teljesen elfelejteni nem tudom.. Mit tegyek?
2011. ápr. 13. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Elfelejteni teljesen nem is fogod, hisz neked fontos volt, akartal vele baratsagot kialakitani. Azt kell tudatositanod, hogy az ilyen ember nem erdemli meg a baratsagodat, hisz csak kihasznalna, tehat nem olyan jo ember, amilyennek elsore tunt. Nekem mar nem faj, hogy ez az ember nem a baratom, mar nem is akarom, hogy az legyen, hisz nem tartom jo embernek, aki kepmutato.
2011. ápr. 13. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez volt. Azt tudom tanácsolni, hogy ne keresd őt ha meg csak megint azért hív fel, hogy szívességet kérjen mondd meg neki, hogy nem érsz rá. Megkérdezhetem hány éves vagy ? Mert ja mondjuk 14 vagy 8-kos akkor mész úgyis új suliba ott tudsz ismerkedni ha meg már érettségizel akkor is tudsz más merre menni. Nem kell egy emberre koncentrálnod, mindig megtalálod a neked való társaságot, barátságokat. Soha sincs úgy, hogy nem lesznek barátaid! Lesznek!

Hidd el, tapasztalat!

2011. ápr. 13. 17:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Pedig én is pont így érzek, hogy "nem tartom jó embernek", amiért hazudott piszlicsáré dolgokban.. Néha tudok úgy gondolkodni, ahogy Te is írtad, de aztán annyira kezd hiányozni, hogy "pofára kell ejtetnem magam", hogy újra hagyni tudjam a fenébe.. Mondjuk most már jó ideje tartom magam, csak újra elkezdett nagyon hiányozni.

Valójában már idősebb vagyok, aztán mégis ilyen problémáim vannak.:-)

18 évesen ismertem meg az illetőt, már huszonévesek vagyunk. Igazából van is társaságom, meg jobb barátaim, és még is hiányzik ez az egy..

Köszönöm a válaszokat!

2011. ápr. 13. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok. Köszi, hogy megírtad a korodat, eltelik pár nap akár hét is utána írj neki egy levelet amibe leírod az éréseid, gondolataid, azt is odaírod, hogy neked szarul esik ez meg az. Ha ez nem téríti észhez és enm hív fel azonnal, hogy találkozni akar veled, akkor hagyd tőt a f*-be;-):)
2011. ápr. 14. 16:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsot!:-) Csak az a baj, hogy ezen már túl vagyunk.. olyan mértékben leszar, és csak a felszíni jópofizás megy ideig-óráig, hogy kár a gőzért. Valahogy magamat kéne túl kellene tennem rajta, csak valamiért nem sikerül 100%-osan.
2011. ápr. 14. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!