Mit lehet ilyenkor tenni? Eléggé ki vagyok borulva.
Szia! Szerintem a 3 hét már kicsit sok ahhoz, hogy csak féltékenységből duzzogjon. Na meg akkor várná a kiengesztelést, de ő nem teszi. Lehet, hogy így akar véget vetni a kapcsolatnak, mintha mondtál volna valami kellemetlent, mert nincs gerince bavallani, hogy az újabb járásotok mégsem jár akkora érzelmekkel, mint ahogy a se veled-se nélküled kapcsolatotok ígérte.
Én írnék neki, hogy nem akarok tőle semmit, tiszteletben tartom a döntését, azt viszont gerinctelennek tartom, hogy hagy kétségek között vergődni, hogy mit is mondhattál neki. Ha tartott 1 évig annyira értékesnek, hogy barátkozzon veled, akkor árulja már el mi történt, hogy tanulhass belőle, és hogy tudd, miért kérsz bocsánatot.
Már bocs, de még ha beleokádtál is a telefonba, akkor is el lehet mondani, hogy EZÉRT. Ha nem bírja a részeg csajokat, akkor mondja meg, hogy bocs, de rosszul vagyok a részegektől, úgyhogy a jövőben hanyagolj. Ez a fiú sunyi. Én is berúgtam fiatal koromban, nagy dolog... ( 3 diplomás családanya vagyok ma, és nem iszom egyáltalán). Azt persze nem mondom, hogy ez vonzó dolog! Ma már nem aláznám magam azzal, hogy részeg vagyok...
Nem azért mondom, de 3 hét alatt te mit csináltál? Eddig nem jutott eszedbe, hogy helyrehozd?
Én nem tudtam volna ennyit várni. Ha fontos lenne nekem már kb. másnap elmentem volna a házához és lehoztam volna neki a csillagokat az égről csak hogy bocsásson meg.
Lehet lepontozni, szerintem jobb, hogy vége a kapcsolatotoknak.
Mindegy mit mondtál a srácnak, ha ezek után nem tud rád sem nézni és úgy érzi nem tudna többé szeretni akkor ennek annyi. Ehhez pont elég egy ilyen ballépés, hogy részegen dumálsz neki hülyeségeket. Még ha tudja is, hogy nem igaz akkor se fogja érdekelne mert ezzel leírtad magad (és nem azért mert csak a pasik rúghatnak b, lányok nem!) hanem mert már nem képes rád úgy nézni, mint előtte.
Elkúr.tad, vedd tudomásul. Ha 3 hét eltelt és nem tettél semmit most már lépj tovább.
00:29-es,talán ez volt a leghasznosabb válasz,írtam egy hasonló levelet,remélem válaszol,köszi a segítséget.
A nem kioktatató hangnemű válaszokat a többieknek is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!