Mit lehet ilyenkor tenni? Eléggé ki vagyok borulva.
Akkor én "vethetem" mert sosem rúgtam be, nem is szándékozom és mindig ura voltam magamnak. Bocsi. Nekem nem erről szól a fiatalság :)
És pont ez a hülyeség kérdező, ha iszik a többi jaj iszol te is mert mit fognak gondolni, kinéznek meg minden... Nem kell ahhoz innod értesülj a nagyvilágból mit okozhat a pia. Mostmár bánthatod. Én sem járnék piás pasival... Miért akarna egy pasi piás nőt? Ha iszol akkor azt mondhatsz amit akarsz? Ha könyörögsz is neki, jó már sosem lesz az ilyen.
Mióta vagytok/voltatok együtt?
Addig biztosan nem nyugodnék,amíg ki nem húzom belőle,hogy mi történt pontosan!Elmennék hozzá és ráfeküdnék a csengőre.Csak megunná és kinyitná az ajtót.Ha nem áll szóba veled,akkor a létező össze módon,sms,email megírnám neki,hogy békén hagyom,ha elárulja,hogy pontosan mit mondtam,mert ennyit talán érdemel a dolog,őt is megőrjítené a dolog,hogy szakítottak vele és még a rendes okát sem tudja!Szedd ki belőle,hogy mi történt!
Akkor neked biztos tökéletes fiatalkorod volt...(:
Nem oltást szeretnék,tudom,hogy elrontottam,hanem választ a kérdésemre,mert itt nem arra voltam kíváncsi hogy te milyen voltál...
Nem tökéletes és nem is volt, mert nem vagyok öreg. Én sem vagyok angyal de olyat sosem teszek ami árt nekem (a pia ártalmas akármit mondanak) és amitől hülyét csinálok magamból.
Ha azt csinálod amit az előttem író mond akkor csak mégjobban utálni fog hogy megbodoldultál és zaklatod úgyhogy itt nagyon nincs jó tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!