Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor tenni?...

Mit lehet ilyenkor tenni? Eléggé ki vagyok borulva.

Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson többet ittam a kelleténél(ne szedjétek le a fejem,amúgy nemnagyon szoktam inni).Felhívtam a barátomat,de nem emlékszem,mit mondhattam neki.Aztán amikor kerestem,megkérdeztem tőle,hogy mi volt,de nem mondja el,azt mondta nem akar róla beszélni,azóta nem veszi fel a telefont,smsre se válaszol,MSN-ről letiltott és letörölt.Még az utcán se köszön,pedig előtte mondta hogy szeret és éreztette is.
2010. júl. 1. 23:20
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
59%
Úristen, berúgott és kész... Az vesse szegény lányra az első követ aki még nem rúgott be közületek és mondott olyat amit később megbánt... Kérdezőnek: szerintem idő kérdése, és megenyhül, elmondja csak még húzza az orrát és meg van sértődve. Nyugi:)
2010. júl. 1. 23:53
 12/33 anonim ***** válasza:
86%
Ajjajjajj... Menj le hozzá, itt már csak a könyörgés segíthet, hogy hallgasson meg... mikor volt az eset?
2010. júl. 1. 23:54
 13/33 A kérdező kommentje:
Lassan 3 hete...:((
2010. júl. 1. 23:54
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
Vess keresztet a kapcsolatra. Én csak kíváncsi lennék a kérdező helyében, és megpróbálnám kiszedni belőle, mi lehetett az ok. Biztosítsd arról, hogy nem lesz semmi balhé, normálisan fogsz reagálni, de mondja már meg, hogy tanulhass belőle. Ha megmondja, írd meg nekünk.
2010. júl. 1. 23:58
 15/33 anonim ***** válasza:
55%

Akkor én "vethetem" mert sosem rúgtam be, nem is szándékozom és mindig ura voltam magamnak. Bocsi. Nekem nem erről szól a fiatalság :)

És pont ez a hülyeség kérdező, ha iszik a többi jaj iszol te is mert mit fognak gondolni, kinéznek meg minden... Nem kell ahhoz innod értesülj a nagyvilágból mit okozhat a pia. Mostmár bánthatod. Én sem járnék piás pasival... Miért akarna egy pasi piás nőt? Ha iszol akkor azt mondhatsz amit akarsz? Ha könyörögsz is neki, jó már sosem lesz az ilyen.

2010. júl. 1. 23:58
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok/voltatok együtt?

Addig biztosan nem nyugodnék,amíg ki nem húzom belőle,hogy mi történt pontosan!Elmennék hozzá és ráfeküdnék a csengőre.Csak megunná és kinyitná az ajtót.Ha nem áll szóba veled,akkor a létező össze módon,sms,email megírnám neki,hogy békén hagyom,ha elárulja,hogy pontosan mit mondtam,mert ennyit talán érdemel a dolog,őt is megőrjítené a dolog,hogy szakítottak vele és még a rendes okát sem tudja!Szedd ki belőle,hogy mi történt!

2010. júl. 2. 00:01
 17/33 A kérdező kommentje:

Akkor neked biztos tökéletes fiatalkorod volt...(:

Nem oltást szeretnék,tudom,hogy elrontottam,hanem választ a kérdésemre,mert itt nem arra voltam kíváncsi hogy te milyen voltál...

2010. júl. 2. 00:02
 18/33 A kérdező kommentje:
00:01-es hát igazából egy éve ismerem,akkor jártunk 3 hónapot,utána hiányoztunk egymásnak és ilyen se veled,se nélküled dolog volt,aztán most jöttünk össze újra májusban...Sokszor bántottam már meg szegényt,de sose haragudott még ennyire.
2010. júl. 2. 00:04
 19/33 anonim ***** válasza:
40%
Hagyd a francba had duzzogjon. Persze mert ő társaságban makulátlan mindig. Bármelyik osztálykiránduláson előfordul az ilyesmi, csak ne csinálj belőle sorozatot. Én nem pitiznék az biztos.
2010. júl. 2. 00:05
 20/33 anonim ***** válasza:
28%

Nem tökéletes és nem is volt, mert nem vagyok öreg. Én sem vagyok angyal de olyat sosem teszek ami árt nekem (a pia ártalmas akármit mondanak) és amitől hülyét csinálok magamból.

Ha azt csinálod amit az előttem író mond akkor csak mégjobban utálni fog hogy megbodoldultál és zaklatod úgyhogy itt nagyon nincs jó tanács.

2010. júl. 2. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!