Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek ilyenkor?

Mit tennétek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Kollégiumi szobatársam állandóan énekel,ha nincs más dolga,és tök hamisan,gagyi számokat.Engem már kezd idegesíteni.
2011. okt. 10. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szólnék. Furcsa mi?
2011. okt. 10. 20:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Beszélnék vele, hogy kérlek hagyd abba az énekelést vagy menj el egy hangszalag csiszolóhoz, mert nagyon rosszul énekelsz. Köszönöm szépen.

Vagy add meg neki egy énektanár számát, esetleg javasolj neki halkabb hobbit.

3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél füldugót! Vagy kezdj el te is énekelni neki olyan számokat, amiket Ő nem szeret, hátha észreveszi magát. De amit először csinálj, az az, hogy beszélsz vele!
 4/10 A kérdező kommentje:
szóltam,hogy hagyja már abba,de semmi...
2011. okt. 10. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne úgy szólj hogy "he hagyd már abba mert k***vára zavar", hanem beszélgessetek.
2011. okt. 10. 20:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor füldugó, vagy hallgass zenét. Alternatíva, hogy te is énekelj olyan számokat, amiket ő nem szeret. Nekem a tesóm énekel állandóan, hozzálehet szokni, bár ő nem hamis, akkor sem szeretem az ő verzióit.
2011. okt. 10. 20:57
 7/10 A kérdező kommentje:
szeretem,ha énekel valaki,de ha körbe-körbe ugyanazt hallgatja,vagy énekli,ki tud vele kergetni a világból,beszélgettem vele,de ő ugynúgy kornyikál
2011. okt. 10. 20:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig csak azt tudom javasolni, amit eddig leírtam.
2011. okt. 10. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Az egyik a füldugó, amit én is javasolni tudok (gyógyszertárban kapni, a drágább, gyurmaszerűt válaszd).

De mindenképpen beszélj vele, ugyanis, ha jól sejtem alig 1,5 hónapja lakhattok együtt, és még legalább vizsgaidőszakig együtt is fogtok. Lehet konfliktust kerülni, úgy, h nem beszélsz vele, de azzal csak magadnak okozol rossza (az idegesítő dolog nem múlik el, és még hergeled is magad). Szóval mondd meg neki finoman, hogy próbáljon meg kevesebbet énekelni, mert te szívesen olvasnál/ tanulnál/ aludnál csendben.

2011. okt. 10. 21:03
 10/10 anonim ***** válasza:
ja, most olvasom, h a beszélgetés már kilőve, akkor marad a füldugó
2011. okt. 10. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!