Állandó lakcímemről nem vagyok kijelentkezve, de eladtuk már azt az ingatlant, most albérletben lakom és nem vok bejelentkezve! Ilyenkor, hogy van ez népszámláláskor?
Hajléktalannak kéne regisztráltatnom magam?Vagy mi?Ha a mostani tulajdonos még nem jelentett ki,akkor van állandó lakcímem és ugye akkor be tudnék jelentkezni ide,mint tartózkodási hely!Azonban,ha már kijelentett,akkor nem lehet!Van valami törvény,ugye?
Kérem segítsetek...nekem ezekkel törvényekkel,jogokkal gondjaim vannak!A munkahelyemet is elveszíthetem,mert nincs lakcímem?
??? senkit nem érdekelnek ezek, nem kell túlbonyolítanod. Miért kellene hajléktalannak regisztrálnod maga?
Ahol laksz, ahhoz a lakáshoz tartozóan adod be a személyi kérdőívet. Nincs rajta se a neved, se az, hogy be vagy-e jelentkezve, vagy nem.
ja meg "A munkahelyemet is elveszíthetem,mert nincs lakcímem?"
ilyen hülyeségeket honnan szedsz?
hát van olyan munkahely, ahol bejelentett állandó lakhely a feltétel
a népsz.nál : a lakásíven. beírod, nem tulajdon, másjogcímen itt, van máshol lakása ? nincs - ez statisztika, demográfia, ennek a munkáltatókhoz nincs köze!
és próbáljátok meg neten kitölteni, sokkal egyszerűbb
(pl. amikor megadsz egy választ, akkor kitakarja azt, amire már nem kell válaszolnod.. a papíron neked kell kibogozni)
"hát van olyan munkahely, ahol bejelentett állandó lakhely a feltétel "
de ennek biztosan semmi köze nincs ahhoz, hogy hogyan tölti ki a népszámlási kérdőívet..
így van, írtam is ennek a népsz.hoz nincs köze, csak a Káérdező aggódott miatta
nme bonyolult papíron sem- mindig utal, hova kell tovább lépni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!