Mit lehet ilyenkor tenni? Eléggé ki vagyok borulva.
Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson többet ittam a kelleténél(ne szedjétek le a fejem,amúgy nemnagyon szoktam inni).Felhívtam a barátomat,de nem emlékszem,mit mondhattam neki.Aztán amikor kerestem,megkérdeztem tőle,hogy mi volt,de nem mondja el,azt mondta nem akar róla beszélni,azóta nem veszi fel a telefont,smsre se válaszol,MSN-ről letiltott és letörölt.Még az utcán se köszön,pedig előtte mondta hogy szeret és éreztette is.2010. júl. 1. 23:20
1/33 anonim válasza:
Semmit. Nyilván nem teszett neki,hogy nő létedre annyira berúgtál,hogy nem tudod mit beszélsz.,és nem akar veled továbbra semmilyen kapcsolatot.
2/33 anonim válasza:
Osztálytársaidat kérdezted? Ők lehet emlékeznek rá mit mondtál neki. De nagyon durva lehetett, ha így kiborult:(
3/33 anonim válasza:
Kedves kérdező: Te most fiú vagy vagy leányzó?
És tulajdonképp mit is akarsz kérdezni?
én valószínünek tartom, hogy valóban megbántottad a barátodat. Azt viszont nem hiszem el, hogy semmire sem emlékszel. Amikor meg felébredtél, akkor rendben voltál? Minden ruha a helyén rajtad?
4/33 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,komolyan semmire nem emlékszem,osztálytársaim sem tudják..:S
2010. júl. 1. 23:37
5/33 Tila_Tequila válasza:
Szerintem nem jöttél be neki részegen...
Betonrészeg voltál vagy csak be voltál csiccsentve?
6/33 A kérdező kommentje:
Hát ezek szerint eléggé...
2010. júl. 1. 23:38
7/33 anonim válasza:
De gáz vagy... Megérdemled. Legközelebb nem iszol mert az milyen menő hanem megtanulsz éretten viselkedni és anélkül jól érezni magad. Ezt lehet tenni.
8/33 anonim válasza:
Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Az volt a gond, hogy egy kicsit berúgtál, amit csak a pasiknak lehet:))). Ő meg továbbgondolta a dolgot, hogy biztos akkor fűvel fával nyomtad. Egyszerű féltékenység. Meg van sértődve, hogy te buliztál és ő meg otthon rágta a körmét, hogy pasizol-e.
9/33 anonim válasza:
68 ne legyél kukimaki, mert a fiatalkorhoz ez is hozzátartozik.
10/33 A kérdező kommentje:
23:43-as,lehet hogy gáz vagyok,sőt...nem azért csináltam,hogy menő legyek,hanem mert a társaság is ivott és azt hittem jobb kedvem lesz tőle,de túllőttem a célon.
2010. júl. 1. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!