Reggel erős vérzésre és görcsölésre ébredtem. Valószínűleg elvetéltem 6 hetesen. Teljesen ki vagyok borulva. Mennyi az esélye hogy megmarad a babám? Ilyenkor csinálnak egészségügyi kaparást?
Figyelt kérdés
2008. febr. 27. 10:17
2/20 anonim válasza:
azonnal orvos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3/20 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen.Akkor elvetéltem.Megnézik ilyenkor uh-n hogy teljesen kiürült e a méhed.Nagy valószínűsséggel nem csinálnak eü-kaparást,csak ha nem tisztult ki rendesen a méh...
4/20 A kérdező kommentje:
Du van rendelés úgyhogy elmegyek. De valószínű már késő lesz...:( Már egybefüggő szövetdarabot is láttam távozni a hüvelyemből. Akkor is megtud vizsgálni a dokim ha vérzek?
2008. febr. 27. 11:32
5/20 anonim válasza:
szia! előszőr is nagyon sajnálom ami veled történt nekem két babám ment el de ha rájuk gondolok mái napig elsirom magam nem biztos hogy kaparás lesz a vége mert lehet hogy a szervezeted magától kiürül! mindenféleképpen menj dokihoz hátha tudnak segiteni !nagyon szoritok nektek!!!
6/20 anonim válasza:
az előző válaszoló vagyok igen akkor is megvizsgál a doki ha vérzel engem is megvizsgált pedig énbelőlem ömlött a vér!
7/20 anonim válasza:
Én meg a 3.válaszoló vagyok.Én is eléggé véreztem,engem is megvizsgált a doki,de ha már láttad távozni az "egybefüggő szövetdarabot" az a baba volt,szóval nem valószínű hogy lesz kaparás...Velem ugyanez volt..Rettentően sajnálom,de próbálj meg arra gondolni,hogy mindennek megvan az oka.Kitartás,én is jól tudom mit érzel most,hisz ezen már én is átestem 1szer...
8/20 anonim válasza:
Szia!
nagyon sajnálom, ami történt, nem tudom pontosan mikor jutsz dokihoz délután, nem tudsz máshoz menni?Hogy addig se kelljen várnod?
Vigyázz magadra, és fel a fejjel,most az a lénye3g, hogy erős légy.Tudom nehéz.
9/20 anonim válasza:
Szia! Szerintem is menj orvoshoz. Se a görcsölés se az erős vérzés nem normális. Az orvos majd segít és elmond mindent az esélyeket csak ő tudja megmondani. De ne keseredj el nagyon, ha el is vesztetted a babát, biztosan nem volt eléggé életképes és inkább most történjen meg ez, mint később vagy hogy nem teljesen egészségesen jön a világra. A sógornőm az első babáját a 12. héten vesztette el, a második a 25. héten született meg a 450 g - mal, 20 napot élt ( a 10. héten őt is majdnem elvesztette). Ha életben maradt volna - halláskárosodás, vakság vagy nem tökéletes látás, fejletlen tüdő, lassú szellemi és testi fejlődés stb. Most van egy egészséges 7 hónapos kislányuk. Nem tudom mióta próbálkoztok, de ne félj, lehet még babátok. Nem kell hoszzú időt várni, kb. 6 hét után újra próbálkozhattok. Kitartás
10/20 anonim válasza:
Szerintem is menj be a kórházba, ott mindig van orvos, aki megvizsgál.. Ne várj egy percet sem! Menj minél hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!