Nemvárt napján enyhe pecsételés, ma reggel erős pozitív teszt. Aggódjak? Holnapra kaptam időpontot.
Tegnapra nem vártam, de még nem is akartam tesztelni, féltem, hogy korai. Délelőtt volt egy kis pecsételés, konkrétan egy kb. 20 Ft-os nagyságú folt. El is keseredtem, hogy nem jött össze. De aztán ennyiben is maradt a dolog, úgyhogy ma reggel gyorsan teszteltem, és erős, határozott pozitív lett.
Sajnos csak holnapra kaptam időpontot a nőgyógyászomnál, mondtam neki ezt a pecsételést, de nem reagált rá.
Most akkor lehet baj??? Vagy ennyi vér még nem gond???
Első baba lenne, nincs tapasztalat. Aggódom :(
Köszönöm, hát erős pozitív a teszt, úgyhogy nagyon reménykedünk mi is!
Nem lehet,hogy azért pecsételtem, mert tegnap kellett volna amúgy megjönnie?
Szia!
Ha nem élénkpiros a pecsételés,akkor ne aggódj, pihenj sokat és várd meg,hogy holnap mit mond az orvos.Az első babánál és főleg a korai terhességi szakaszban előfordulhat, némi pecsételés.Most annyit tudsz tenni,hogy megnyugszol (tudom,nem könnyű) és kivárod a holnapot.:)
Írd meg,hogy mit mondott az orvos. :)
Kitartás és gratulálok a babához!
Egy 34 hetes kismama
10.57-es vagyok!
Nagyon szívesen! :)
Nem bántani akarom az elsőt, de akkora baromságot hogy mondhat? Beágyazódás, ha már van egy pozi teszted????
Na mindegy!
Elfordul egy kis pecsételés néha terhességnél is. Ha véletlenül ma még egy kicsit erősödne, akkor azért menj ügyeletre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!