Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nemvárt napján enyhe pecsételé...

Nemvárt napján enyhe pecsételés, ma reggel erős pozitív teszt. Aggódjak? Holnapra kaptam időpontot.

Figyelt kérdés

Tegnapra nem vártam, de még nem is akartam tesztelni, féltem, hogy korai. Délelőtt volt egy kis pecsételés, konkrétan egy kb. 20 Ft-os nagyságú folt. El is keseredtem, hogy nem jött össze. De aztán ennyiben is maradt a dolog, úgyhogy ma reggel gyorsan teszteltem, és erős, határozott pozitív lett.

Sajnos csak holnapra kaptam időpontot a nőgyógyászomnál, mondtam neki ezt a pecsételést, de nem reagált rá.

Most akkor lehet baj??? Vagy ennyi vér még nem gond???

Első baba lenne, nincs tapasztalat. Aggódom :(

2011. aug. 4. 10:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%
off. annak aki leszólta a másikat üzenem, hogy a beágyazódás nem csak a pozitív tesztig tart. nézzen már utána, az nem egy két napos folyamat. talán ő a tudatlan.
2011. aug. 4. 20:37
 22/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem tudom, olvassa-e még valaki amit írok, de most értem haza a nődokitól, és MINDEN RENDBEN :)))

Azt mondta, valószínűleg azért volt az a pecsételés, mert aznap kellett volna ugyebár megjönnie :)

2011. aug. 5. 08:55
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

A beágyazódás valóban egy folyamat, ami a peteérés után 6-12 napig tart. Szóval a nemvárt napján már nem igazán tarthat, hacsak nem később fogant, de ami meg végképp feltételezi,hogy megtörtént az a pozitív teszt! Ugyanis a beágyazódás után kezd el a hcg termelődni,amire a teszt reagál. Ergo a beágyazódás már akkor megtörtént! Nem atomfizika ez!

Kérdező! Neked nagyon örülök!:)

2011. aug. 5. 09:02
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tegnapi 10.57-es vagyok!

Látod,hogy nincs semmi baj! :))))

Nagyon örülök,hogy minden rendben!!! :D

Gratulálok a babához!!!!! :D

2011. aug. 5. 11:47
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek!!! :)
2011. aug. 5. 12:12
 26/28 anonim ***** válasza:
83%
gratulálok az atomfizikusnak. tud olvasni, és kopizni. persze ez ilyen egyszerű 6-12 nap. gratulálok okos vagy . KÉRDEZŐNEK MEG NAGY GRATULA, és problémamentes boldog terhességet kívánok.
2011. aug. 5. 12:33
 27/28 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!
2011. aug. 5. 12:46
 28/28 anonim ***** válasza:
71%

Bocs, igazad van, tévedtem. A beágyazódás hónapokig tartó folyamat! Addig igazából nem is vagyunk terhesek és a tesztek is csak poénból mutatják!

Igen, tudok olvasni és legalább már utána jártam ennek! Te is megteheted!

2011. aug. 5. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!