A Medi-lab terhességi teszt megbízható? MA teszteltem, mert reggel furcsán éreztem magam, meg amúgy is mindenre rá parázok. Gondoltam megnyugszom, hát nem jött be.
Tegnap múlt el a menstruációm.
Két teszt volt a dobozban, az egyik nagyon halvány pozitív lett a másik negatív. Most mi van?
Fel is hívtam a nődokim délután fogad, de addig is idegeskedek, mert nagyon nem szeretnék terhes lenni:( Járt már valaki így?
Szia!
Hát igen, a Medi-lab teszt eléggé megosztja a véleményt...
Az én személyes tapasztalatom az volt,hogy többször adott fals halvány pozitív eredményt, de nem volt baba.
Azt tanácsolom,hogy várj pár napot és csinálj egy másikfajta tesztet.Tudom ajánlani az Illa-teszt -et , nagyon érzékeny, most a második babámat várom és szinte azonnal kimutatta.
Ha a reggeli első vizeletből csinálod, az a legjobb, mert terhesség esetén abban van a legtöbb hcg hormon.
Sok sikert kívánok :)
"Tegnap múlt el a menstruációm."
Miért teszteltél? Miből gondolod hogy terhes vagy?
Nem gonoszkodni szeretnék, csak kíváncsi vagyok.
Azért mert mondtam reggel hányingerem volt. Sajnos hipochonder vagyok:) Mindig mindenre ráparázok.
Most jöttem meg a dokitól, szerinte nem vagyok terhes, nála is csináltam egy tesztet nega lett. Meg csináltam előtte egy másik fajtával (Clearblue) az is negatív lett.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!