Mik a tapasztalataitok Dr. Végh György szülészorvossal kapcsolatban (Péterfy kórház)? Mennyi a magánrendelési díja? Szülésért mennyit kér? Megbízható, kedves, figyelmes?
Köszönöm!
Várok még személyes tapasztalatokat, ha van valakinek!
Ha valaki valamikor rákeresne, akkor leírom a tapasztalataimat.
Nagyon pénzéhes doki. 15 a magánja, 150 a szülés, de a modora alpári, nem is a földön jár úgy el van szállva magától. Hatalmas csalódás volt.
Ja és a szülés nem életbiztosítás nála, ugyanis közölte, hogy ha épp ügyeletes egy doki, akkor kötelező hazamenni ügyelet után, még ha a szülőnője szül is épp!
Szóval simán lelép idő előtt ha arról van szó, legalábbis ezt lehetett kiérteni a szavaiból!
Senkinek nem ajánlom!
Én is nála szültem, velem mindig kedves, jófej volt, a szülésnél sokat nem volt bent, lassan haladtam, így elment még magánrendelni, igaza volt, mert mikor visszajött, még alig haladtam előre. Végül császár lett és akkor nagyon odatette magát, ügyes volt, minden rendben zajlott.
Akkor (2008-ban) még nem tűnt ennyire pénzéhesnek, de azóta hallottam én is, hogy duplájára emelte az árakat.
Azt viszont én sem szerettem benne, h - bár tényleg abszolút problémamentesen zajlott a terhességem - 3 percnél tovább sosem voltam bent nála, a kötelező 2 mondaton kívül nem kérdezett semmit, nem érdekelte különösebben semmi. Mondjuk ennyi pénzért már igazán foglalkozhatna kicsit többet a kismamák lelkével, arról nem is beszélve, h neki is feladata lenne felkészíteni a leendő anyát a szülés után várható dolgokra is.
Tömören: összességében nem volt vele gondom, de a másodikat már nem nála szültem :)
Nem szülnék nála, még ha ő fizetne se! Arrogáns hólyag, az empátia legcsekélyebb mértékben sincs meg benne.
Bár szerencsére nem nála szültem, de amíg bent feküdtem folyamatosan szívatott, nem tájékoztatott a leleteimről, amikor a férjem erről kérdezte, vérig volt sértve. Tipikusan "ki, ha én nem" fajta. Szüljön nála a hóhér!
Nekem 13 éve ő a nőgyógyászom, én nagyon elégedett vagyok vele. A magánrendelése nem a legolcsóbb, de terhességem alatt sokszor előfordult, hogy a kórházba hívott be, ott természetesen nem fizettem és így is ugyanazt az ellátást és figyelmet kaptam, mint a magánrendelésén. Kedden szültem, és egy percig nem láttam rajta, hogy feszült lenne amiatt, hogy nem ér oda időben a magánrendelésére. A szülésért külön nem kért pénzt, amit adtam kedvesen fogadta.
Azt csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy nem értem miért nem a saját orvosától kérdez az ember, nekem eszembe nem jutott volna más orvost kérdezni a leleteimről. Az én orvosom készséggel válaszolt minden kérdésemre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!