Nemvárt napján enyhe pecsételés, ma reggel erős pozitív teszt. Aggódjak? Holnapra kaptam időpontot.
Tegnapra nem vártam, de még nem is akartam tesztelni, féltem, hogy korai. Délelőtt volt egy kis pecsételés, konkrétan egy kb. 20 Ft-os nagyságú folt. El is keseredtem, hogy nem jött össze. De aztán ennyiben is maradt a dolog, úgyhogy ma reggel gyorsan teszteltem, és erős, határozott pozitív lett.
Sajnos csak holnapra kaptam időpontot a nőgyógyászomnál, mondtam neki ezt a pecsételést, de nem reagált rá.
Most akkor lehet baj??? Vagy ennyi vér még nem gond???
Első baba lenne, nincs tapasztalat. Aggódom :(
Semmi oka aggodalomra:)
Az én esetem:Most várom a második babámat.Mind a két terhességnél a nemvárt napján volt egy kis pecsételés.Vagyis annál kicsit több, de menstruációnak nem nevezhető....Nem is gondoltam arra, hogy ez baj lenne, ilyen meg se fordult a fejemben.Az első terhességnél is minden a legnagyobb rendben volt, és most a másodiknál is.(kopkop)
Sok boldogságot!
Nagyon köszönöm!!! Ez azért megnyugtató!
Sok boldogságot Nektek is!
Szia Kérdező!
Én is így voltam, de én nem csak egyszer, hanem háromszor láttam a nemvárt napján a barna foltot. Én is azt hittem, hogy megjött, én is elkeseredtem.. :-)
De nem volt miért..! :-)
Gratulálok, és biztatlak, hogy semmi aggodalom, örülj nyugodtan, önfeledten!!!!
19 hetes km.
na egy jo hiiiiiiiiir!!!!!! itt egy uj KISMAMA!!!! GRATULALOOOOOOOOOOOOOOOK!!bisztos hogy bebi van ott bent!!!es minden ok lesz csak hinni kell!!!
udv 39+2hkm
Nyugi, nekem szenteste környékén kellett volna megjönnie, de már pár nappal előtte volt barna pecsétem, tisztasági elég volt, de több napig tartott. (Sírógörcs, hogy megint nem sikerült, több év után sem...)
Karácsony után teszteltem, és akkor még nem volt erős pozitív, csak pár napra rá.
Ne aggódj, nem lesz gond, a szervezeted emlékszik, hogy meg kellene jönnie, én görcsöltem is közben, és mivel karácsony volt egyébként is, ittam pár pohárka konyakot is görcsoldás céljával. ;-)
Most vagyok 35 hetes, és minden rendben! :-)
Szorítok!!!
Köszönöm!
Gratulálok, akkor Ő egy igazi karácsonyi ajándék lesz :) Vagy már az is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!