4hét 5naposan, fog valamit látni a doki hüvelyi uh-on? Tegnap és ma reggel is erős pozitívat teszteltem, mára nem vártam és szárnyalok a boldogságtól, remélem már nem is fog megjönni. Csütörtökön mennék orvoshoz.
Szia! Nekem 4+0-nál hüvelyin semmit nem látott, aztán 5+0 voltam mikor megint mentem, akkor hasi UH-n jól látszott a 9 mm-es petezsák. Elképzelhető, hogy neked is látszik majd, de ha még nem, akkor se keseredj el! Gratulálok!
9+1 hkm
Szerintem túl korán mész, érdemes lenne megvárni a 6. hetet, akkor már szívhang is lenne.
Most elmész, lehet nem látszik még semmi, de az a lényeg, hogy NE SZOMORODJ EL!!!! Majd visszahív a doki 2-3 hét múlva, és akkor már látni fogod a babádat.
Gratulálok.
Nekem 5 hét 6 naposan még csak petezsák volt, 7 hetesen már volt szívhang is.
Egyaltalan nem biztos.
Nem tudom, hogy van-e oka annak, hogy ilyen koran szeretnel menni, de en egy bo hetet mindenkeppen varnek a helyedben. Betoltott hat het utan mar nagy esellyel lesz szivhang is, igy meg lehet, hogy petezsak sem fog latszodni, de ha igen, akkor is biztosan visszahivnak a 7. het kornyeken es addig meg jobban fogsz izgulni, mint igy. (mellesleg ha privat orvosrol van szo, akkor ketszer 8-10 ezer forintod banja egybol az elejen, pedig a java meg csak ezutan jon).
De persze te tudod.
Szia!
Én kerek 4+0 voltam ÉS 1 mm-es petezsákot láttunk :)
Biztos, hogy nem előbb fogant, hanem félidőben!
Ha szerencsés vagy, jó az orvos és az uh gép akkor szerintem van esélye, hogy TI is lássátok a petezsákot!
4+6on latszott a petezsak.
drukkolok,menj orvoshoz es szedd a progit.
( egy szinten pcos,4vetelessel a hatam mogott)
14:10-es vagyok!
Én is azért mentem kerek 4 hetesen, mert novemberben volt egy vetélésem. Azonnal kezdenem kellett az Utrogestant.
Nagyon szorítok!
Én sem várnék a dokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!