A kérdésem arról szól, amit sokszor látok, és bosszant. Boltok, áruházak tömött sorok. A csemete nem bír magával, vagy csak kényeztetni akarják, ezért fogják az aktuális péksütit, chipset, csokit odaadják a gyereknek hadd egyen. Legalább addig el van.
Sokan persze szólnak, hogy x számmal több volt a kifliből, vagy a pogácsából, vagy odateszik a már megevett csokis papírt. De ez csak szerintem nem a legjobb? Hiszen a csemete bírja már ki, még kifizetik. Hiszen mi van akkor, ha a szülőnek nincs elég pénze, vagy otthon felejti a pénztárcáját?
Az a baj, hogy az anyucik nem bevasarolni mennek, hanem időt eltolteni, programot csinálni a gyerekkel. Mint egy játszótér.
Aztán nyilván ezt nem élvezi a.gyerek, de könnyebb a vonyito pofáját kiflicsucsokkel betomni,mint megnevelni és konfrontalodni a gyerekkel. Értelmes szülő nem csinál ilyen proli dolgot.
2016. nov. 3. 11:28
52/60 anonim válasza:
Itt az elo pelda;) Kussozo anyuka vajon mit csinal? Eteti a nagyon ehes gyereket;) Mire varhat az ember. Neveletlen csaladok.
2016. nov. 3. 11:34
53/60 anonim válasza:
Kár, hogy ha már autóvezetéshez kell előtte teszt, gyerekvállaláshoz nem... hát a kussozós anyuka sem egy értelmiségi, kedves, értelmes nő valószínűleg, hanem egy önelégült proli.
2016. nov. 3. 11:52
54/60 anonim válasza:
2 diplomas 2 nyelven beszélő 3 gyerekes anyuka vagyok, akiknek mindenfele senki emberek nem mondjak meg, hogy mit adhat a gyerekenek.
Mivel sosem loptuk el a kiflit, ugy hiszem senkinek nincs köze hozzá, hogy fizetés előtt vagy utan kapja meg a gyerek.
Inkább legyen 3 neveletlen gyerekem (nyilván ettol azok), minthogy masok, szamomra jelentéktelen emberek véleményére adjak, és akarjak nekik megfelelni.
2016. nov. 3. 12:07
55/60 anonim válasza:
A diploma nem jelent semmi. Az intelligencia nem mindig ezen mulik... A folenyeskedes annal inkabb.
2016. nov. 3. 12:12
56/60 anonim válasza:
Semmit.
2016. nov. 3. 12:13
57/60 anonim válasza:
Jaj, Istenem... Mégis hogy jön ide, hogy két diplomád van? A kérdésre reflektálj már valamit... Ez aztán érv, tényleg...
2016. nov. 3. 14:24
58/60 anonim válasza:
Jajj Istenem. Most mit kell ezen vitázni? Van aki odaadja, van aki nem. Aki odaadja, az eztán is oda fogja, aki meg nem adja, az eztán sem fogja. Szerintem a proli viselkedés nem ettől függ. Én is vittem a kicsiket bevásárolni. Ha nagyon nyűglődött, bizony én is odaadtam nekik a kiflivéget, pocsácsát, csokit. Most már kamaszok, és valami csodának köszönhetően ezek szerint, de nem eszik fel a fél áruházat. Nem kell ezen szerintem itt vergődni, felesleges.
2016. nov. 3. 14:51
59/60 anonim válasza:
Kicsit talán off, de hozzáfűznék egy másik megközelítést a felvetett kérdéshez. Belegondoltatok már abba, hogy a bevásárlókocsi fogantyúját előttetek pár ember már végigfogdosta? Pár beteg, pár hajléktalan a parkolóban, amikor a százasért visszatolta, esetleg a helyi szippantós autó manager, akinek nem a higiénia a fő erénye. Ezt markolássza az ember, majd kézmosás nélkül fogja meg a kiflit és tömi a gyerek, vagy épp a saját szájába. Hát köszönöm, de nem...
2016. nov. 3. 16:21
60/60 ede1219 válasza:
"Inkább legyen 3 neveletlen gyerekem (nyilván ettol azok), minthogy masok, szamomra jelentéktelen emberek véleményére adjak, és akarjak nekik megfelelni."
Na az ilyen beképzelt véranyáktól mentsen meg az Úr!
Nem mellesleg 2 diplomával megtanulhatnád az ékezetek használatát!
Telefon, nem magyar billentyűzet nem kifogás, helyenként van ékezet a szövegedben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!