Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyen "lopásért" senki nem...

Ilyen "lopásért" senki nem szól a gyerekre?

Figyelt kérdés

A kérdésem arról szól, amit sokszor látok, és bosszant. Boltok, áruházak tömött sorok. A csemete nem bír magával, vagy csak kényeztetni akarják, ezért fogják az aktuális péksütit, chipset, csokit odaadják a gyereknek hadd egyen. Legalább addig el van.

Sokan persze szólnak, hogy x számmal több volt a kifliből, vagy a pogácsából, vagy odateszik a már megevett csokis papírt. De ez csak szerintem nem a legjobb? Hiszen a csemete bírja már ki, még kifizetik. Hiszen mi van akkor, ha a szülőnek nincs elég pénze, vagy otthon felejti a pénztárcáját?

Nektek mi a véleményetek erről?

2016. nov. 2. 21:14
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt túlzásnak tartom. Ha a gyerek nem éhezik, akkor igen, bírja ki azt a pár percet. Viszont bevallom, hogy én ezt pl a zsepikkel csinálom.. általában ilyenkor csak zsebkendőért szaladok be a boltba, mert éppen szükségem van rá, és nincs nálam, akkor igen, kiveszek egy kis csomagot, felbontom, azzal pl nem tudnék a fizetési várni, de természetesen kifizetem!!
2016. nov. 2. 21:37
 12/60 anonim ***** válasza:
70%

Én azt nem bírom amikor felnőtt kiveszi leesik a földre és visszarakja. Ezek után egyek onnan? Amúgy egyetértek, hisztis gyerek.

Én vizet bontottam már ki, amikor sokan álltak előttem, nem bírtam annyira szomjas voltam (tudtam hogy van nálam pénz).

2016. nov. 2. 21:42
 13/60 anonim válasza:
88%
Boltos vagyok, ha ez számít. Amíg ki van fizetve, nincs gond vele. A gond ott kezdődik, ha nem lesz/lett kifizetve. Az zavaróbb, ha torkaszakadtából üvölt a gyerek.
2016. nov. 2. 21:44
 14/60 anonim ***** válasza:
75%
Volt, hogy egy ismerősünk velünk jött boltba (kb.120 kg) és szó nélkül odament a fánkokhoz, kivett egyet és ott megette, közbe csak toporgott ott.
2016. nov. 2. 21:45
 15/60 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó vagyok: azt elfelejtettem irni, hogy nem vett egyáltalán fánkot
2016. nov. 2. 21:46
 16/60 anonim válasza:
80%
Csak és kizárólag egy boltban ( ahol név szerint ismernek) fordulhat elő (bár nem nagyon szokott). Amúgy ismeretlen boltban nem "merném".
2016. nov. 2. 21:49
 17/60 anonim ***** válasza:
43%
Mi masfel-ket orat elvasarolgatunk. Addig a kicsi gyereket megeszi az unalom. Mi mindig adtunk neki egy fel pogit vagy innivalot, es a pogi masik felet vagy az ital uveget odaadtuk a penztarosnak, soha nem loptuk el. Ez miert zavar barkit? Ha ehelyett a gyerek obegat/szetszedi az uzletet/"molesztal" mas csaladokat, az jobb? Persze aki nem fizeti ki, az mas tema, az lopas.
2016. nov. 2. 22:08
 18/60 anonim ***** válasza:
68%
Mi a jo Istent lehet orakig bolyongani egy aruhazban?! Harom gyerekunk van. Fel ora alatt megvagyunk. A bolt nem setater es etterem.
2016. nov. 2. 22:11
 19/60 anonim ***** válasza:
66%
Aki gyerekkel elindul az vigyen magával innivalót és rágnivalót.
2016. nov. 2. 22:15
 20/60 anonim ***** válasza:
66%
Okoska...persze vigyel ragnivalot egy tescoba... aztan kifele jovet lehet magyarázkodni a biztonsagiaknak hogy az a ropi nem innen van....
2016. nov. 2. 22:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!