Amikor Sasuke látszólag megölte narutot (de csak legyőzte és Naruto egy ideig korházba is jutott) akkor miért nem aktiválódott Sasuke mangekyo sharinganja? Szerintem nem akarták az első évadba bele tenni Sasuke mangekyo sharinganját.
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 10:01
71/75 A kérdező kommentje:
Amúgy szerinted Boruto felébreszti a Tenseigant?
2016. aug. 28. 10:05
72/75 anonim válasza:
Borutoból nem biztos,hogy lesz anime,bár is én így tudom.A manga az megy,az tuti.Nem hiszem,hogy felébreszti a tenseigant,én Nejiben bíztam volna,hogy ő ébreszti fel,ha túlélte volna.Amúgy a shippuudennek még nincs is vége,szóval nem is lehet befejezni,de amúgy már csak az utolsó részeket várom,bár már tudom mi fog történni.
73/75 A kérdező kommentje:
Küldesz egy linket hol olvasod a mangát?
2016. aug. 28. 17:12
75/75 A kérdező kommentje:
Ja oks
2016. aug. 29. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!