Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Amikor Sasuke látszólag...

Amikor Sasuke látszólag megölte narutot (de csak legyőzte és Naruto egy ideig korházba is jutott) akkor miért nem aktiválódott Sasuke mangekyo sharinganja? Szerintem nem akarták az első évadba bele tenni Sasuke mangekyo sharinganját.

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 10:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:

Deidara :D

Tényleg akkor aktiválta először, és meg is jegyezte előtte hogy ki akar próbálni valamit amit nemrég tanult vagy fejlesztett ki, nem rémlik pontosan hogy is mondja. De egyértelmű belőle hogy csak új szerzemény a mangekyou-ja.

2016. aug. 22. 18:36
 12/75 Mojjo ***** válasza:

@11: úgy-úgy :)

És valóban Deidara... Hát igen, régen volt már. Pedig megy tovább, de ezeket az új Burrito, vagy Boruto, vagy milyen történeteket meg már nem is nézem.

2016. aug. 22. 18:41
 13/75 anonim ***** válasza:
Az már nekem is kimaradt. Bevallom a Naruto végében is csalódtam kicsit, ami logikára épült az egész ninja világ addig, azt mind felrúgta ezzekkel a Dragon ballra hajazó "mindig mindenki lehet egy kicsit még erősebb, vagy ha nem, akkor jön egy új gonosz aki még sokkal erősebb" stílusú utolsó csatákkal.
2016. aug. 22. 18:49
 14/75 Mojjo ***** válasza:

@13: a legtöbb shounennek ez a baja. Na meg az elképesztően inkonzisztens... hmm, hogy mondjam... "harci erők".

Nézz Fairy Tail-t, az kb rendben van :)

2016. aug. 22. 19:07
 15/75 anonim válasza:
Szerintem nagyon rég láttátok így rosszul emlékeztek rá.Amikor Kakashi "megölte" Rint,Obito azt ugye mind látta és egyből aktiválódott a mangekyouja és pont akkor Kakashinak is.Szóval két okból következhetett:Vagy Obitonak köszönheti vagy Rin halála Kakashit is ugyanúgy megrázta,így felélesztve a mangekyou sharingant.Mojjo te pedig elvagy tévedve,egyszerre aktiválták a mangekyou sharingant Obito és Kakashi,csak Kakashi nem tudta hogy aktiválta,mivel Rin halála után elájult.Később jött rá,hogy használni tudja,ha kézjelekkel koncentrálva előhívja.
2016. aug. 22. 19:27
 16/75 Mojjo ***** válasza:
@15: oké, majd megnézem ezeket a részeket _a mangában_, ha megtalálom.
2016. aug. 22. 19:35
 17/75 anonim ***** válasza:

Nofene, tényleg én emlékeztem rosszul!

[link]

Szóval akkor tényleg Kakashi esetében is már aktiválódott a mangekyou, csak nem tudott róla, vagy nem vérbeli sharingan használóként nem tudta úgy előhívni mint egy Uchiha.

2016. aug. 22. 19:52
 18/75 anonim válasza:
Igen,azért kellettek a kézjelek,mert koncentrálnia kellett,hogy előhívja a mangekyou sharingant.Nem kötekedésből írtam,csak azért,hogy tudjátok. :D
2016. aug. 22. 20:19
 19/75 anonim ***** válasza:
Akkor köszi az infót, és én bocsi hogy rosszul írtam :D
2016. aug. 22. 20:38
 20/75 anonim válasza:
Semmi gond. :D
2016. aug. 22. 20:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!