Amikor Sasuke látszólag megölte narutot (de csak legyőzte és Naruto egy ideig korházba is jutott) akkor miért nem aktiválódott Sasuke mangekyo sharinganja? Szerintem nem akarták az első évadba bele tenni Sasuke mangekyo sharinganját.
Azért van benne tomoe mert nem sima Rinnegan. A sima, rendes Rinnegan világos lila, körkörös körök vannak benne és egy szembogár.
A Rinne Sharingan piros, és 9 tomoe-je van. Ilyenje van Kaguya-nak a homlokában, meg Madara-nak volt.
A Sasuke speciális/verizós Rinnegan-nak 6 tomoe-ja van.
Így kell kb felfogni:
-Sasuke tomoe Rinnegan-ja: Rinnegan az alap, tehát minden Rinnegan technikáját/jutsu-ját tudja használni, de emelett a Sharingan képességeket is. Ehhez képest egy sima Rinnegan nem tud pl. másolni, Amaterasu-t spawnolni, Kamui-t használni, Susano'o-ra stb-stb. Azaz a Rinnegan-ban van Sharingan.
-Rinne Sharingan (Kaguya, Madara): ez egy Sharingan, több körrel és 9 tomoe-val rendelkező dojutsu, azaz a Sharingan-ban van a Rinnegan. Képes arra amit egy sima Sharingan + Rinnegan, de van még pár plusz képessége. (Talán a dimenzió váltás, nem tudom pontosan)
Bár ha így nézzük, úgy tűnhet a Rinne Sharingan és a Sasuke speciális Rinneganja tulajdonképpen ugyanaz, de eltérnek a képességeikben.
Hát az úgy lehet, hogy egy filler tehát semmi köze az eredeti történethez, az egy alternatív, párhuzamos univerzum. Bár szerintem jók voltak azok a fillerek, de nem kell nagyon őket számba venni, nagy jelentőséget adni nekik. Tsunade álmában olvasta Jiraiya fiktív könyvét. Fillerekben meg bármi megtörténhet..
Mármint pontosítsak nem akarok mást mondani mint az egyik kérdésemben Miért van Shisui zöld susanoján egy vörös sharingan tomoe?
Itt is egy kép róla
Ez lehet sőt így van szerintem én arra gondoltam hogy Shisuinak a fejlett szemei miatt volt ott mert hát nagyon erős genjutsuja van és hát ez megjelenik a susanoján itachinak is azt nem tudom hogy turbozta fel a susanoját orocshimaru is mondta hogy az a két fegyver egy olyan nem is tudom táska olyan mint Garaé amiben a homok van egy kulacs na abba akit beleteszik örök genjutsuban fog alukálni meg van egy kard amivel orocshimarut kiszedte sasukébol ismered a storim sasuke vs itachi itachi susanoja na mindegy az a kerd is ilyen különleges Zetsu azt mondta olyan mint Kusanagi pengéje
Na ezeket Itachi hogy szerezte meg és tete fel a susanojára és még bivajabb legyen
Itachi-nak a Totsuka Blade és Yata Mirror volt meg. Ginkaku és Kinkaku-nak ugye a lepecsételő "hordó", meg az a legyező-féle fegyver, ami képes volt minden természetű jutsu-t csinálni, nevüket nem tudom. Meg ugye ott van Orochimaru-nak, meg Sasuke-nak a Sword Of Kusanagi, ami nem egy sima katana. Hiruzen Enma-t, a majom királyt, folyton fegyverként használja, ez is elég érdekes.
Van pár érdekes fegyver, tárgy a Naruto univerzumban is, persze. Nagyon menők, de engem sosem érdekelt annyira, hogy hogyan szerezték meg. Nem is tudom ha van-e háttértörténetük, hogy mikor és hogyan szerezték meg. Feltételezem, ha ennyire fontos lett volna, valahol az animében vagy a mangában kitértek volna rá, így max rákereshetsz.
Amúgy sosem értettem, hogy pl Sasuke-nak is egyfajta Kusanagi kardja van, ami jóval edzettebb, egy sima kardnál és még is egy sima kunai megállítja, ez nem tetszett nekem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!