Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Amikor Sasuke látszólag...

Amikor Sasuke látszólag megölte narutot (de csak legyőzte és Naruto egy ideig korházba is jutott) akkor miért nem aktiválódott Sasuke mangekyo sharinganja? Szerintem nem akarták az első évadba bele tenni Sasuke mangekyo sharinganját.

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 10:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 A kérdező kommentje:
De erősebb a sharingantól :)
2016. aug. 23. 15:47
 42/75 A kérdező kommentje:

Hát ha nevet akarnánk neki adni akkor biztos hogy gan lenne a végén Pls sharinGAN byakuGAN rinneGAN

Akashingō (Pirosfény) mert Ramaru szemei is pirosan világítottak Akashingōgan na? na? :D szerintem ütös

2016. aug. 23. 15:49
 43/75 A kérdező kommentje:
Na jó belátom ez egy hülyeség de szerintem benne lenne az Akashingō elnevezés
2016. aug. 23. 15:50
 44/75 A kérdező kommentje:
Szerintem azért nem nevezték meg mert csak ö rendelkezett vele Hm a sharingan és a byakugan közt leragadt Akashingō (pirosfény japánul)
2016. aug. 23. 15:57
 45/75 anonim válasza:
Túl sokat filózol már kérdező. :D
2016. aug. 23. 16:49
 46/75 A kérdező kommentje:
Szinte már a kérdésről is eltértünk :D szeretek filozofálni :)
2016. aug. 23. 16:59
 47/75 A kérdező kommentje:
De amúgy ha össze csapna Fugaku és Hiashi szerintetek ki nyerne?
2016. aug. 23. 18:20
 48/75 anonim válasza:

Kicsit lekésve, de válaszolnék.

Megerősíteném, hogy Kakashi Mangekyou Sharingan-ja akkor ébredt fel amikor az Obito-é, amikor Obito látta Rin-t meghalni. Csak ugye Kakashi elájult, meg nem vérbeli Uchiha, ezért nem tudta használni egy jó ideig. Igaz, egy kis Zetsu-val megfűszerezve, Obito már abban a pillanatban használta a MS képességeit. Kakashi-t először csak a Shippuuden elején láthatjuk MS-t aktiválni és használni, amikor Deidara-t üldözik. Ha a filler-t is számba vesszük, Itachi már a klán lemészárlása előtt megszerezte az MS-t, (bár a Tsukuyomi-t már ha jól emlékszem a lemészárlás estéjén is használta Sasuke-n) de az Amaterasu-t csak akkor fedezte fel, amikor az akkori akatsuki-s társával, Juzo-val, harcoltak Yagura-val. Tehát attól, mert Kakashi-nak is felébredt annó az MS-je még nem garancia rá, hogy hirtelen tudja is használni minden képességét.

A Neji vs Sasuke harcot illetően. Ha Sasuke az átokbillog megkapása előtt csapna össze Neji-vel, veszítene. Mondjuk, ha még a Chidori-t sem ismeri, akkor is. Bár szerintem az a Sasuke aki Gaara ellen indult a chunin vizsgán már esélyes lenne a győzelemre.

De mivel Neji vesztett Naruto ellen, Sasuke nem bírta leverni sehogy Gaara-t, Naruto meg Gaara-t, esélyes, hogy Neji jöjjön ki győztesnek, nem tudom kire tippeljek.

Viszont ha Sasuke már a CS2 módba is fel tud lépni, akkor Neji-nek lőttek. Ugyebár Kidomaru-t legyőzte, de egy CS2 Sasuke-val nem bírna el, Naruto sem tudott.

A dolog Naruto első részében mikor Rayga-ékkal baszakodtak, az szerintem nem érvényes, mivel filler. De szerintem egy ugyanolyan képzett Uchiha és egy ugyanolyan képzett Hyuga ha összecsapna én a Sharingan-ra tippelek. Mondjuk egy sima 2-3 tomoe-s Sharingan-nal rendelkező egyén veszítene egy Byakugan-ossal szemben. De egy képzett Byakugan-os csúnyán alulmaradna egy képzett MS-esel szemben. Bár mondjuk már ehhez nem nagyon értek, de ugye létezik a Byagukan-nak is a továbbfejlődött verziója, a Tenseigan. Most gyorsan rákerestem, de úgy néz ki, nincs nagyon sok köze, meg a képességeid sem ismerem. De szóval, egy nagyon képzett Byakugan harcos nincs hogy legyőzzön egy MS-ses vagy EMS-ses harcost.

"Meg hogy a rinnegan a sharinganból alakult ki és akkor a sharingan mi az istenből alakult ki? persze tudom bocs a byakuganból alakult ki de a byakugan miből alakult ki? "

A Rinnegan Sharingan-ból alakul ki, de csak annál az egyénnél aki birtokolja a Sharingan-t mellette Ashura és Indra reinkarnáció chakra-ja is kell. Madara-nak úgy fejlődött ki, hogy ugye ő Indra reinkarnációja, meg magába ültetett Hashirama DNS-t, sejtet, aki Ashura reinkarnációja. Ha mondjuk Sasuke Naruto DNS-t magába nyomná, Rinnegan-ja lenne. (Bár már van neki Rinne Sharingan-ja, tehát mindegy)

Ezt már nem tudom pontosan, de mindkettő kekke genkai, azaz vérvonal. A klánba így születnek. Az egyik válaszoló jól leírta, hogy rokonok az Uchiha-k meg a Hyuga-k. De tudtommal egyik sem alakult ki a másikból, mivel Kaguya-nak Byakugan-ja is volt egyszerre, meg Sharingan-ja is.

"De amúgy ha össze csapna Fugaku és Hiashi szerintetek ki nyerne?"

Egyértelműen Fugaku. MS-el rendelkezik, képes Bijuu-t irányítani, valószinűleg Susano-ja is van/lenne, Hiashi ehhez képest mit tudni felhozni? Még a "gyengébbik ágról/háztól" származó ikertestvére is egy ütéssel lenyomta. Nagyon elkenné Fugaku Hiashi bácsikát.

Az eredeti kérdésre válaszolva: azért nem aktiválódott Sasuke MS-je mivel nem érte őt, akkor, abban a pontban nagyon komoly trauma. Szerintem inkább boldog és szomorkás volt, mint nagyon felzaklatott.

Én válaszolnék a további kérdéseidre, én is szeretem boncolgatni.

2016. aug. 23. 22:47
 49/75 anonim válasza:

" (Bár már van neki Rinne Sharingan-ja, tehát mindegy) "

Bocsi, Sasuke-nak nincs Rinne Sharingan-ja, csak Rinnegan-ja tomoe-kkal.

2016. aug. 23. 22:59
 50/75 A kérdező kommentje:
De mi az istenek van a rinneganjában tomoe?
2016. aug. 23. 23:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!