Amikor Sasuke látszólag megölte narutot (de csak legyőzte és Naruto egy ideig korházba is jutott) akkor miért nem aktiválódott Sasuke mangekyo sharinganja? Szerintem nem akarták az első évadba bele tenni Sasuke mangekyo sharinganját.
Miért ne találkoztak volna a Hyugák és Uchihák. Ami azt illeti, még rokonok is:
"The Hyūga clan are descendants from the Ōtsutsuki clan, specifically from Hamura Ōtsutsuki's lineage. As a result, they are also distant cousins of the Uchiha, Senju, Uzumaki, and Kaguya clans."
A Byakugan és Sharingan együttesére egy érdekesség:
"Kishimoto stated in the third databook that if a Sharingan user and a Byakugan user were to mate, their offspring would have one Byakugan and one Sharingan."
Neji pedig könyedén leverné Sasukét a sima sorozatban. Még azután is, hogy Kakashival eddzett, és visszatért a Chunin vizsgára. Persze a "cursed seal" (Ezt hogy fordították magyarra? Átkozott pecsét? Átokpecsét? Vagy mi lett ebből?) akármivel együtt már nem biztos...
Hm, Neji vs Sasuke, megnézném azt a harcot, mindkettő igazi géniusz a maga nemében.
Egyébként meg egyszerűen az győzne, akit az adott történetmenet szerint Kishimoto akar :D
Egy egy Hyuga vs Uchiha (Sharingan vs Byakugan) meccs elég látványos de szerintem döntetlenre hoznák ki. A sharingannal ki van mindenki majd nem az egész sorozat szerintem arról szólt, na jó pontosítsunk max 40% de azért mindenkinek már sharingan kell mi van a Byakugannal az erősebb mint a sima sharingan de nem Orochimarunak is sharingan kell (lehet hogy a Mangekyo miat de azért ez már túlzás).Meg hogy a rinnegan a sharinganból alakult ki és akkor a sharingan mi az istenből alakult ki? persze tudom bocs a byakuganból alakult ki de a byakugan miből alakult ki?
ja hozzá téve azt is hogy a Sharingan meg a Byakugan milyen hatásos lenne egyik szeme a genjutsu a másik a genjutsu ellenszere látni a tengetsu pontokat meg kiütni azokat meg a sharingannal jövőbe látás meg mozdulat lemásolása meg színlátás bár az utóbbi nem is olyan fontos :)
Egy egy Hyuga vs Uchiha (Sharingan vs Byakugan) meccs elég látványos de szerintem döntetlenre hoznák ki. A sharingannal ki van mindenki majd nem az egész sorozat szerintem arról szólt, na jó pontosítsunk max 40% de azért mindenkinek már sharingan kell mi van a Byakugannal az erősebb mint a sima sharingan de nem Orochimarunak is sharingan kell (lehet hogy a Mangekyo miat de azért ez már túlzás).Meg hogy a rinnegan a sharinganból alakult ki és akkor a sharingan mi az istenből alakult ki? persze tudom hogy a byakuganból alakult ki de a byakugan miből alakult ki?
ja hozzá téve azt is hogy a Sharingan meg a Byakugan milyen hatásos lenne egyik szeme a genjutsu a másik a genjutsu ellenszere látni a tengetsu pontokat meg kiütni azokat meg a sharingannal jövőbe látás meg mozdulat lemásolása meg színlátás bár az utóbbi nem is olyan fontos :)
Ranmaru technikája egy kekkei genkai, egy vérvonal képesség volt, mint amilyen Haku jégtükrei vagy Guren kristályai.
Hogy végül miért nem lett megnevezve, jó kérdés. Talán akkoriban még tervbe volt hogy később visszatér, vagy éppen ellenkezőleg, mert ez is csak egy egyszeri érdekesség volt, a nagy egész szempontjából nem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!