Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Amikor Sasuke látszólag...

Amikor Sasuke látszólag megölte narutot (de csak legyőzte és Naruto egy ideig korházba is jutott) akkor miért nem aktiválódott Sasuke mangekyo sharinganja? Szerintem nem akarták az első évadba bele tenni Sasuke mangekyo sharinganját.

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 10:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 A kérdező kommentje:
Deidarát üldözte és szerintem valamilyen szinten össze van kötve a két szem hisz amikor Obito madarától jövet (amikor meghallotta hogy kakashit és Rint az esőrejtekiek aszem eső volt, meg akarják ölni őket) na szóval hozzájuk igyekezve érezte hogy a másik szeme ami Kakashinál van, kezdi úgymond egykét képkockát de kakashi nem érezte mert Obito-é a két sharingan ezért obito láthatja úgymond egy két képkockát ha közel van Kakashihóz de Kakashi nem láthatja de a mangekyo sharingant az aktíválhatja ami nagy sérülést mér a lelkére de egy barát megölése az is egy trauma nem is kicsi de egy barát elvesztése is :)
2016. aug. 23. 00:52
 22/75 A kérdező kommentje:
Upsz lemaradtam pár oldalal bocsi :D
2016. aug. 23. 00:53
 23/75 A kérdező kommentje:
De azt hozzá teném hogy a sima sharingant is nehezen tudja Kakashi egyszer kétszer fentartani hiszen emlékeztek amikor az akatsuki Itachi és Kisame elment konohába és össze rugta a port kurenaijal meg Asumával Gaijal meg Kakashival akkor itachi azt mondta Kakashinak hogy "Mivel nem vérbeli örököse a sharingannak több chakrába kerül fentartani (mit egy uchihának) ezt hozzá teszem akkor a mangekyo sharingan milyen lehet vagy 8 pislogott kb és kifeküdt meg a látást is roncsolja a Mangekyo hogyha nem őrök de Kakashi honan szedjen valakit aki egy családból van vele megegyezik a genetikájuk valahogy aszem genetikának írják és neki is van sharingan és aktív mangekyo hogy kítépje a szemeit és magába ültese mint anno Madara vagy Sasuke
2016. aug. 23. 01:04
 24/75 anonim válasza:
Te jó ég kérdező. xd Hány éves vagy? :DD Amúgy Kakashinak minek örök mangekyou ha amúgy is bírja használni a "teleportálást"? Meg azért feküdt ki Kakashi Itachi ellen egyből,mert sima sharingannal esélye sincs a tsukoyomi ellen.
2016. aug. 23. 01:21
 25/75 Mojjo ***** válasza:

@24:

"Te jó ég kérdező. xd Hány éves vagy? :DD"

Gondolom fiatal. De mivel most kivételesen nem kvantumelektrodinamikáról beszélgetünk, hanem egy animéről, ez aligha gond, vagy akárcsak furcsaság :)

2016. aug. 23. 02:08
 26/75 anonim válasza:
Nem szóltam én semmi rosszat.Csak azért van pár hiba,de nem zavar. :D
2016. aug. 23. 02:24
 27/75 A kérdező kommentje:
Nézd 13 éves vagyok csak felsoroltam pár lehetséges állítást ami nem lehetséges de azért elgondolkodik az ember rajta :)
2016. aug. 23. 11:52
 28/75 A kérdező kommentje:

Ti mondjuk nem szoktatok ezeken elgondolkozni ?

Ha igen akkor én is ezt tetem.

Sok egyéb kérdés is van az animéről

PLD

Milyen lehet Obito susanoja?

Milyen lehet a Byakugan és a Sharingan együtt?

Mi az istenért nem találkozott még a hyuga meg az uchiha klán? (szerintem jól kijönének ) de ez is csak egy HIPOTÉZIS :)

2016. aug. 23. 11:56
 29/75 A kérdező kommentje:

Ja meg Ki nyerne Neji vagy Sasuke persze teljes erejükből

PLD a naruto első évadában Sasuke vs Neji vajon ki nyerne

a Shippuudenben Sasuke vs Neji ki nyerne értitek nem ?

2016. aug. 23. 11:57
 30/75 anonim válasza:

Értem,én is szeretem boncolgatni a témát. :D

Obito susanoját a következő részben valószínűleg már látni fogod(bár Kakashitól).Mondjuk a sharingan és byakugan erős kombináció lenne,főleg egy hyuganak valószínű,hogy taijutsuban nem nagyon venné fel senki ellene a harcot.

Miért ne találkozott volna a hyuga meg az uchiha?Együtt éltek sokáig Konohában,biztos találkoztak egymással,de nem hiszem,hogy olyan nagy kapcsolatot tartottak volna.

Sima Narutoban szerintem Neji elverné Sasuket,főleg mert majdnem mindenben jobb nála.

Shiippuudenben meg már Sasuke,bár nem könnyen,de legyőzné Nejit.

Naruto és Sasuke után Neji a legerősebb szerintem a 12 konohai genin közül(Narutoék genin társai konohából,ha így érthetőbb).

Szerintem egy Neji vs Shikamaru harc érdekesebb lenne.2 zseni összecsapása. :D

2016. aug. 23. 13:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!