Amikor Sasuke látszólag megölte narutot (de csak legyőzte és Naruto egy ideig korházba is jutott) akkor miért nem aktiválódott Sasuke mangekyo sharinganja? Szerintem nem akarták az első évadba bele tenni Sasuke mangekyo sharinganját.
@24:
"Te jó ég kérdező. xd Hány éves vagy? :DD"
Gondolom fiatal. De mivel most kivételesen nem kvantumelektrodinamikáról beszélgetünk, hanem egy animéről, ez aligha gond, vagy akárcsak furcsaság :)
Ti mondjuk nem szoktatok ezeken elgondolkozni ?
Ha igen akkor én is ezt tetem.
Sok egyéb kérdés is van az animéről
PLD
Milyen lehet Obito susanoja?
Milyen lehet a Byakugan és a Sharingan együtt?
Mi az istenért nem találkozott még a hyuga meg az uchiha klán? (szerintem jól kijönének ) de ez is csak egy HIPOTÉZIS :)
Ja meg Ki nyerne Neji vagy Sasuke persze teljes erejükből
PLD a naruto első évadában Sasuke vs Neji vajon ki nyerne
a Shippuudenben Sasuke vs Neji ki nyerne értitek nem ?
Értem,én is szeretem boncolgatni a témát. :D
Obito susanoját a következő részben valószínűleg már látni fogod(bár Kakashitól).Mondjuk a sharingan és byakugan erős kombináció lenne,főleg egy hyuganak valószínű,hogy taijutsuban nem nagyon venné fel senki ellene a harcot.
Miért ne találkozott volna a hyuga meg az uchiha?Együtt éltek sokáig Konohában,biztos találkoztak egymással,de nem hiszem,hogy olyan nagy kapcsolatot tartottak volna.
Sima Narutoban szerintem Neji elverné Sasuket,főleg mert majdnem mindenben jobb nála.
Shiippuudenben meg már Sasuke,bár nem könnyen,de legyőzné Nejit.
Naruto és Sasuke után Neji a legerősebb szerintem a 12 konohai genin közül(Narutoék genin társai konohából,ha így érthetőbb).
Szerintem egy Neji vs Shikamaru harc érdekesebb lenne.2 zseni összecsapása. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!