Amikor Sasuke látszólag megölte narutot (de csak legyőzte és Naruto egy ideig korházba is jutott) akkor miért nem aktiválódott Sasuke mangekyo sharinganja? Szerintem nem akarták az első évadba bele tenni Sasuke mangekyo sharinganját.
De amúgy ha már itt nagyban kielemezzük a Narutot :D akkor már elmondanám mi böki a csőröm a Narutoban
kezdem.Én amikor el kezdtem nézni megtetszett nagyon laza ninja műsor volt szemeimnek való, Byakugan szemtechnika Sharingan szemtechnika jutsuk ninja harcok a ninja törvények törvénytelen ninják na szóval ninja élet. De a shippuuden eleje is ilyesmi de utána már a nagy ninja háború az csepetsem ilyen Armageddon megjön egy isten sasukénak rinnegan sharingan narutonak nagyban repül és ragyog a bijju chakrától meg fekete gömböket csicskáztat ezzek nincs is baj szeretem ezeket csak annyira másnak tűnt mind az első évad a sima naruto DE ELMONDOM NINCS BAJOM AZ ANIMÉVEL :D a legjobb amit láttam te hogy vagy vele?
De a Barotu-ról azt mondtad a manga folytatódik de akkor meg is fogják animésiteni nem?
És hogy érted pontosan hogy mindjárt vége? te se értél még a shippuuden végéhez? (hozzá teszem én is csak a Shippuuden 460 nál vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!