Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Amikor Sasuke látszólag...

Amikor Sasuke látszólag megölte narutot (de csak legyőzte és Naruto egy ideig korházba is jutott) akkor miért nem aktiválódott Sasuke mangekyo sharinganja? Szerintem nem akarták az első évadba bele tenni Sasuke mangekyo sharinganját.

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 10:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 A kérdező kommentje:
Hát igaz, nekem meg az hogy amikor először megtalálják Sasukét a kardal megy és ádöf egy embert de úgy mintha szellem szard lenne és ez csak ekkor volt azután nem is használta
2016. aug. 25. 14:10
 62/75 anonim válasza:
Erről beszéltem, amúgy sok logikátlan, meg stupid dolog történt a Naruto-ban, nem egy.
2016. aug. 25. 19:46
 63/75 A kérdező kommentje:
Hát meg sokan azt mondják sok a filer de azoktól lesz egyes részek izgalmasak :)
2016. aug. 25. 20:46
 64/75 A kérdező kommentje:
Amúgy de király lenne ha Sandra meg Boruto összeházasodna és a gyerekük birtokolná a byakugant meg a sharingant :D
2016. aug. 26. 08:24
 65/75 anonim válasza:
Az Sarada nem? :D Amúgy ja,érdekes lenne. :D
2016. aug. 26. 14:28
 66/75 A kérdező kommentje:
Igen eltévesztetem :D de lehet hogy gondolkodnak ezen nem ? hiszen edig sosem láttuk a byakugant harcban sharingannal lehet hogy most a sharingan és a byakugan együtt lesz bárcsak csinálnának még egy filmet
2016. aug. 26. 16:41
 67/75 anonim válasza:
Folytatódik a Boruto manga.Várd ki a végét,úgy is összefognak jönni. :D
2016. aug. 26. 16:43
 68/75 A kérdező kommentje:

De amúgy ha már itt nagyban kielemezzük a Narutot :D akkor már elmondanám mi böki a csőröm a Narutoban

kezdem.Én amikor el kezdtem nézni megtetszett nagyon laza ninja műsor volt szemeimnek való, Byakugan szemtechnika Sharingan szemtechnika jutsuk ninja harcok a ninja törvények törvénytelen ninják na szóval ninja élet. De a shippuuden eleje is ilyesmi de utána már a nagy ninja háború az csepetsem ilyen Armageddon megjön egy isten sasukénak rinnegan sharingan narutonak nagyban repül és ragyog a bijju chakrától meg fekete gömböket csicskáztat ezzek nincs is baj szeretem ezeket csak annyira másnak tűnt mind az első évad a sima naruto DE ELMONDOM NINCS BAJOM AZ ANIMÉVEL :D a legjobb amit láttam te hogy vagy vele?

2016. aug. 26. 16:55
 69/75 anonim válasza:
Kb. mindenki így van vele mint te. :D A Danzos részek után már eléggé összecsapták.Sok szükségtelen halál,nagy erők,hatalmas hülyeségek.Nekem is a kedvenc animém,de látszott,hogy csökkent a színvonal,bár bánom azért,hogy mindjárt vége.
2016. aug. 26. 17:04
 70/75 A kérdező kommentje:

De a Barotu-ról azt mondtad a manga folytatódik de akkor meg is fogják animésiteni nem?

És hogy érted pontosan hogy mindjárt vége? te se értél még a shippuuden végéhez? (hozzá teszem én is csak a Shippuuden 460 nál vagyok :)

2016. aug. 26. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!