Miért gondolják Hitlert az emberek rossz embernek?
Én nem olvastam a Mein Kampfot, de majd elolvasom.
Az is biztos, hogy jópár zsidó meghalt a holokauszt során.
Én nem mondom, hogy gonosz volt, bár nem ismerem a munkásságát.
Azok zsidók akik káliummal mérgeztetik a nem kóser étkezési sókat, talmudista előírások szerint, ettől sokkal nagyobb "holokausztot" fognak előidézni itten.
Mivel rákeltő, vesepusztító keringésrontó.
Na meg ugye bemérgezik az ivóvizeket(ugyanoda vezetik a szennyvizet ahonnan az ivóvíz jön, és csak köveken szűrik át), tiltják az embereknek a tiszta desztilláltvízivást, amíg ők desztilláltvizet(esővizet) isznak.
Igazából, a zsidók az egész világnak a bűneit Hitlerre kenték, miközben a második világháború a káliummal való műtrágyázás miatt tört ki...
Olvassátok el ezügyben Arthur Koestler: Sötétség délben című könyvét.
Aki másnak vermet ás maga esik bele!
A régi jó magyar mondás.
"Azok zsidók akik káliummal mérgeztetik a nem kóser étkezési sókat, talmudista előírások szerint, ettől sokkal nagyobb "holokausztot" fognak előidézni itten.
Mivel rákeltő, vesepusztító keringésrontó. "
- Káliummal. Mérgezni. Aha...
Tudod, a tengeri só nyers állapotában is tartalmaz káliumot. Sőt, nem csak tartalmazza, de az ember számára létfontosságú kálium első számú forrása a só. Nekem betegség miatt tablettaként kell szednem kálium-kloridot, és semmi bajom tőle.
Azért kíváncsi volnék, a Talmud hol ír erről.
"A betegség alatt az epét kell érteni, mivel 83 betegségnek van kitéve, mindezt elűzi egy sóskenyér és rá egy korsó víz"
A talmud só alatt NaCl ot ért, nem a KCl.
Ha kálium-kloridot szedsz és rákbeteg leszel, legalább majd tudod, hogy mitől.
Ha Hitler megnyerte volna a háborút akkor az emberiség ma őt istenítené. Például a szovjetek is ugyanúgy létrehoztak egy -izmust ahogy a nácik a fasizmust. A kínai kommunizmust is beleszámítva lehet hogy több ember halálát okozták mint a fasizmus. Mégis istenítette a világ a vörösöket csupán azért mert győztesek voltak. De amúgy egyik -izmus sem volt jó eddig. Mind erről szólt:
Mindegyik -izmus szélhámosság, piramisjáték, sőt szervezett bűnözés. A népirtás is jellemezte az -izmusokat, például a feudalizmust az előző válaszoló által említett boszorkányüldözés. Meg a tömeg teljes elbutulásával is járnak az -izmusok. Például az ártatlanok megkínzása és máglyán elégetése elég távol áll a doktori fokozattól.
De a Tóra is tudatosítja a zsidókban, hogy a másfajta kenyér, és a másfajta ivóvíz fogja kiirtani a nemzsidókat.
"Megáldja az Úr a te kenyeredet és vizedet"
"Nagy romlással, rontja meg őket az Úr a te Istened, míglen elvesznek"
Megjegyzés: A rákbetegség, csupán fertőzés a legfeltűnőbb tünete a fehér lepedékes nyelv. Lehet gyógyítani sóskenyérrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!