A cigányok miért büszkék arra, hogy cigányok?
Figyelt kérdés
Legalábbis az én környezetmben, a cigányok nagyon büszkék a származásokra, és még mindket fehéreket néznek le. Nem vagyok rasszista de ez nekem kicsit sok. Mire büszkék de most komolyan? Arra, hogy rajtunk élősködnek, mert saját országuk nincsen, és megkeserítik rengeteg magyar életét? Vagy mégis mire??2008. szept. 12. 18:14
61/65 anonim válasza:
Gratulálok az előttem szólónak!! Egyáltalán miért kell általánosítani???? Gondoljatok bele, hogy a nyugati országokban minket magyarokat nem szeretnek, lenéznek!!
62/65 anonim válasza:
" Tényleg néz utána a cigány történelemnek(cigányok voltak itt elöbb"magyar országon"csak a MAGYAROK elveték tölük!!!!!! " ezen mekkorát röhögtem :D az oláhok is így lopták el Erdélyt... A cigány gyáva,beszari,kétszínű féreg ... ha falkába van vagánynak hiszi magát, de ha egyedül van behúzza fülét farkát és kezitcsókolomot köszön...
63/65 anonim válasza:
Az itt válaszolók többsége vagy nagyvárosba él vagy tudatlan. ÉN egy 1000 lakos kis faluban élek debrecen mellett 30 km-re. Itt a lakosok majdnem fele cigány, van is egy utca a falu végén ahol csak cigányok laknak. A kérdezönek nagyon is igaza van, a cigányok többsége lop, csal, hazudik, másokhoz betörnek, verekednek stb. Persze vannak kivételek, itt pl 4-5 család van aki normális életmódot folytatnak. A legtöbb cigány beleköt másba piszkálja, ver mást és ha netán visszaszólunk neki esetleg visszaütünk, akkor nekik áll feljebb. A szülök többsége a segélyböl él, aztis elisszák és elcigizik(persze vannak napszámosok, és az a 4-5 család rendesen tisztességesen dolgoznak). Ha bandában vannak ök a vagányok, nagymenők de persze ha egyedül vannak behúzzák fülük farkuk... Én ezt mind tapasztalatból mondtam, a körülöttünk lévökröl. Nem vagyok sem rasszista se fajgyülölő, Csak a féleményem montam ami körülöttem zajlanak.
64/65 A kérdező kommentje:
Így van, utolsó válaszolónak teljesen igaza van, én se vagyok fajgyűlölő , de ennek ellenére ez a valóság.
Csak egyesek kimondják, mások homokba dugják a fejüket.
És nem csak vidéken ez a helyzet... és a fővárosban élek.
2010. jan. 30. 17:58
65/65 Csapszika válasza:
Elképesztő,hogy egyes kommentelők hogy tudják védeni őket.Nekem is van pár cigány ismerősöm és összesen nincs 8 perc munkaviszonyuk.Szóval ne magyarázzátok meg,hogy a tyúkszarban ütőér van,mer az a halálom.Nálam nem lenne kivétel,ha vonatra kéne rakni őket,nem szaroznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!