A cigányok miért büszkék arra, hogy cigányok?
Már megint idejutottunk, kedves "cigányfanok"? Hiába fogadod el a cigányt, az ugyanúgy fog élni. Könnyű beszélni, az emberi szeretettről, hogy fogadjuk el a cigányokat.. Mi elfogadjuk, ők nem fogadnak el minket.
Gyertek északkelet magyarországra, aztán beszéljetek majd a szép romafalukban a kedves cigányaitokkal akiket 100 százalékos mértékben tökéletesek és kedvesek, bezzeg a buta magyar parasztok nem szeretik őket.
Ha nem élsz cigánykörnyezetben KÖNNYŰ beszélni a cigányokról jóindulattal!
Én nem élek köztük, hanem olyan helyen dolgozom, ahol magyarokkal és cigányokkal is kell foglalkoznom.
Azért elég jól ki tudsz kelni magadból...
Hol itt a kulturált viselkedés, melyet oly nagyon hiányolsz a cigányokból...?
Te is nagyon okos vagy, hogy egy internetes fórum hozzászólásomból kitudod következtetni milyen ember vagyok.
Ez olyan mint a cigányoknál: aki paraszt az csak szar lehet és még diszkrimináció? Inkább én érzek diszkriminációt!
,,Ha nem élsz cigánykörnyezetben KÖNNYŰ beszélni a cigányokról jóindulattal!"
Én 8.kerületi vagyok és tapasztalatból mondom , hogy csak az fél akinek előitéletei vannak , mert nem ismerik őket igazán. A cigány sem fog ok nélkül jobban megtámadni mint a magyar. Nem a cigányok támadnak meg, hanem a drogosok , a részegek és a bolondok, meg az elmebetegek. Ez pedig nem faji és nemzeti kérdés, ez tény.
"Van bizony Magyarban is semmirekellő!"
Van sajnos, elég sok, csak százalékosan kevesebb, mint a cigányokban.
Olyan érdekes, hogy aki megpróbált itt korábban már korrekt, értelmes választ adni, esetleg felvázolni ennek a problémának a történelmi hátterét (mert eseleg többet tud, tanult, olvasott erről) és rávilágítani arra, hogy más szemszögből is lehet(ne) nézni a kérdést, az rögtön "cigányfan", és máris mocskoljátok, még csak el sem gondolkodtok a leírtakon!!
Persze, kényelmesebb begépelni egy-két trágár mondatot, mint elővenni néhány könyvet, aminek az elolvasása talán gondolkodásra késztetne benneteket. Aki ennyire gyűlölködik, gyanítom, hogy elég keveset tud mind a magyar, mind a cigány nép történetéről.
És a legprimitívebb válaszolók úgy tűnik magyarabbnak érzik magukat a magyarnál, és akkora butaságokat írnak le, hogy csak kerekedik a szemem - ne haragudjatok - én szégyellném magam a helyetekben!
Én is adtam hosszabb-rövidebb válaszokat erre a kérdésre, de indulat nélkül. Sem gyűlöletet, sem szeretetet nem érzek általánosságban véve a cigányok iránt, - de a magyarok iránt sem!! Szeretem a szülőhazámat, de nem kedvelek MINDEN embert! Miért is kellene? Hogy lehet ennyire általánosítani? Most tényleg a romák nyakába akarjátok varrni ennek a szerencsétlen országnak a tragédiáját??
Vannak tények, amiket el kell fogadni! Azt hiszitek, hogy ha itt mocskolódtok egy internetes fórumon, akkor bármi is változni fog???
Ismét elnézést, de a nyáltól fröcsögő válaszaitok alapján nektek is el tudok képzelni egy-egy bicskát a kezetekben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!