Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Átlagos nők boldogok vagytok?...

Átlagos nők boldogok vagytok? Nem féltek, hogy lelépnek egy nálatok szebbel?

Figyelt kérdés
Átlagos kinézettel lehet boldogulni az életben? Pláne egy nőnek? A férfiak úgyis a külső alapján itélnek és eszerint bánnak velünk, nőkkel. Voltak olyan emberek, akik szerettek és akik vonzódtak hozzám. De én nem értem, hogy képesek végigvinni egy szerelmet az átlagos kinézetű nők, holott tudván tudják hogy vannak náluk sokkal de sokkal szebbek? Én átlagos vagyok mármint körítésben, a személyiségem színes, van humorom, de az arcomat nem tudom elfogadni. Odáig süllyedtem az utóbbi napokban, hogy megláttam egy szép nőt és sírógörcsben törtem ki, hogy mennyire átlagos vagyok. Már azt sem tudom, elképzelni hogy tetszhetek valakinek. Mit tegyek? A smink és a fodrász csak felszín, és attól még ugyanolyan átlagos lesz arcom. Hogyan szerethetném meg magam? Ugyérzem begolyozók. Egyedül a testemet szeretem, a melleimet de azokat úgysem látja senki mert a Ruha elfedi. Jövő héten ki kell álnom emberek elé előadni és már most szorongok. Csak napok óta vagyok ilyen. Előtte semmi bajom sem volt.
2010. márc. 5. 21:34
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

Látom elég kicsi önbizalmad van.ez igy nem jó.én is az "átlagos" nökhöz tartozom,és nem bánom már.a férjem ugy szeret ahogy vagyok,akinek meg nem tetszik ne nézzen rám.

és véleményem szerint nem mindig a számit,hogy mennyire vagy szép,hanem hogy milyen vagy belül.

(Zsoka)

2010. márc. 6. 08:00
 32/34 anonim ***** válasza:
a személyiségeddel több pasit fogsz meg, mint a testeddel, hidd el nekem. én is átlagos vagyok, bár kihozom magamból a maximumot, de görbe a lábam(családi örökség), kocka fejem van, nem vagyok nagyon vékony(171cm, 61kg), kicsi a mellem stb. a párom egy nagyon okos, jóképű, tehetséges, szexi pasi immárom 3 éve és imád úgy ahogy vagyok. anno vacilált köztem és egy másik csaj között, aki magas, vékony, hosszú haj, helyes arc, mégis engem választott. figyi, azt vedd elő, ami jó benned, emeld ki az előnyeid, ami a külsődet illeti. vegyél fel olyan ruhát, ami jobban mutatja a melled, smink, haj, minden és mutasd meg a stílusod. hogy van humorod, hogy színes vagy, vagány, hogy van önbecsülésed. imádják a pasik hidd el nekem. sok sikert!
2010. márc. 6. 09:09
 33/34 anonim válasza:
Sokan írtak, nem olvastam el úgy írok! Csak a kérdésedre, ezt még senki sem tette fel! Én is csak átlagos vagyok, de, a külső szerintem nem minden, ami BELÜLRŐL jön, az az értékes meg szép. Nekem soha nem volt ebből hátrányom, (56 éves vagyok!) Így éltem az életem a munkahelyen is mindig, a munkám után fogadtak el, szerettek meg, nem tudtam nyalizni, és ez által meg voltam (vagyok) elégedve a külsőmmel, sorsommal. Hidd el a színes egyéniségeddel, szövegeddel, vonzóvá tudod tenni az arcod is ! (láttam már én csini babát, belül üres kiégett buta nőt, húúú de csúnya volt, mikor meg szólalt!!!)
2010. márc. 6. 17:31
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem olvasgattam végig a válaszokat, egy rövid mondatom van, bocs ha volt: a felületes ember nem csinál mást, csak önmagát teszi tönkre.
2010. márc. 10. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!