Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem boldogok a körülötte...

Miért nem boldogok a körülöttem élők?

Figyelt kérdés
Ha megyek az utcán, vagy ha csak a családban körbenézek szinte senki sem mosolyog spontán. Miért kell vmi nagy dolog ahoz, hogy örüljünk? Miért nem vagyun hálásak pl. azért, hogy élünk? Szerintem már ez is egy ok a bldogságra.
2009. ápr. 24. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert az emberek csak akkor tudnak alapvető dolgokat megbecsülni, ha elvesztik azt. Pl. ha valaki ideiglenesen lebénul, az utána mindig értékelni fogja a járás képességét. Amíg egészségesek vagyunk, nem gondolunk rosszra, természetesnek vesszük az életet. Sajnos a hétköznapok ebbe az állapotba kényszerítik az embert, mert annyi dolgunk van, hogy minden eszünkbe jut, csak az nem. Illetve sok ember alapból nem hálás az életéért. Azt hangoztatják, hogy legszívesebben nem élnének, de lehet, hogy aztán ők lennének a legjobban megijedve, ha veszélybe kerülne az életük.
2009. ápr. 24. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
MErt az emberek nagy részének, a pohár félig üres. NEm pedigfélig tele van. Megjegyzem erre azért jó okuk van. Abban igazad van, örülhetünk pl hogy élünk, de ezt hajlamos elfelejteni az ember, mikor a mindennapok felőrlik. Én örülök a magas gázszámlámnak, mert ez azt jelenti, hogy melegben voltam::) Nagyon mérges vagyok mindig ha nem találok parkolóhelyet, de ez az is jelenti , hogy van autóm :):):
2009. ápr. 24. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Mert az emberek nagy részét nem becsülik meg, és eltapossák gátlástalanul, ha nincs elég közel a tűzhöz...

Engem ki akartak rúgatni kollégák a melóból, csak azért nem sikerült nekik (annak ellenére, hogy régebb óta ismerik a vezetőséget, mint én), mert a főnökék az én munkámmal meg vannak elégedve, és ez egy munkahely.

A családom ugyancsak nem szeret igazán, állandóan bántanak, a szüleimnek öcsém kellett, ő a fiú, én kevesebbet érek a szemükben, öcsém meg kezd elszállni magától (15 percre nem volt képes otthagyni a számítógépes játékát 18 éves létére, hogy nézzen rá a sütőre, míg nem tudtam itthon lenni, oda is égett, és nem szóltak neki érte... Jó, ez csak a mai legfrissebb dolog, emellett rengeteg más is van...)

Szóval így elég nehéz spontán mosolyogni...

2009. ápr. 24. 23:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, azért nem mosolyognak a közeledben, mert büdös vagy. :)
2009. ápr. 25. 08:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Mert tul jo eletuk van!

Ha egyszer megtapasztaljak, milyen a szenvedes majd elkezdenek orulni annak amilyuk van, hidd el!

A sajat tapasztalatombol beszelek!

2009. ápr. 27. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:
23:33 - Ez hülyeség, ne haragudj, bárki átélné azt, amin eddigi életem során keresztülmentem, és tudna állandóan mosolyogni úgy, hogy nem szűntek meg a problémák, mert nem tudsz mit tenni ellenük, csak várni, az kész csoda lenne.
2009. ápr. 27. 23:45
 7/7 anonim válasza:
Mert körülötted élnek!
2009. szept. 21. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!