Miért nem boldogok a körülöttem élők?
Mert az emberek nagy részét nem becsülik meg, és eltapossák gátlástalanul, ha nincs elég közel a tűzhöz...
Engem ki akartak rúgatni kollégák a melóból, csak azért nem sikerült nekik (annak ellenére, hogy régebb óta ismerik a vezetőséget, mint én), mert a főnökék az én munkámmal meg vannak elégedve, és ez egy munkahely.
A családom ugyancsak nem szeret igazán, állandóan bántanak, a szüleimnek öcsém kellett, ő a fiú, én kevesebbet érek a szemükben, öcsém meg kezd elszállni magától (15 percre nem volt képes otthagyni a számítógépes játékát 18 éves létére, hogy nézzen rá a sütőre, míg nem tudtam itthon lenni, oda is égett, és nem szóltak neki érte... Jó, ez csak a mai legfrissebb dolog, emellett rengeteg más is van...)
Szóval így elég nehéz spontán mosolyogni...
Mert tul jo eletuk van!
Ha egyszer megtapasztaljak, milyen a szenvedes majd elkezdenek orulni annak amilyuk van, hidd el!
A sajat tapasztalatombol beszelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!