Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Átlagos nők boldogok vagytok?...

Átlagos nők boldogok vagytok? Nem féltek, hogy lelépnek egy nálatok szebbel?

Figyelt kérdés
Átlagos kinézettel lehet boldogulni az életben? Pláne egy nőnek? A férfiak úgyis a külső alapján itélnek és eszerint bánnak velünk, nőkkel. Voltak olyan emberek, akik szerettek és akik vonzódtak hozzám. De én nem értem, hogy képesek végigvinni egy szerelmet az átlagos kinézetű nők, holott tudván tudják hogy vannak náluk sokkal de sokkal szebbek? Én átlagos vagyok mármint körítésben, a személyiségem színes, van humorom, de az arcomat nem tudom elfogadni. Odáig süllyedtem az utóbbi napokban, hogy megláttam egy szép nőt és sírógörcsben törtem ki, hogy mennyire átlagos vagyok. Már azt sem tudom, elképzelni hogy tetszhetek valakinek. Mit tegyek? A smink és a fodrász csak felszín, és attól még ugyanolyan átlagos lesz arcom. Hogyan szerethetném meg magam? Ugyérzem begolyozók. Egyedül a testemet szeretem, a melleimet de azokat úgysem látja senki mert a Ruha elfedi. Jövő héten ki kell álnom emberek elé előadni és már most szorongok. Csak napok óta vagyok ilyen. Előtte semmi bajom sem volt.
2010. márc. 5. 21:34
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
93%
Nézd, nekem volt egy nagyon vonzó barátom, ő azt mondta feleségnek nem választana kimondottan szép nőt, mert az olyanok mellett nem lenne egy nyugodt perce.
2010. márc. 5. 21:38
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj csak! Kinek ki az átlagos, és kinek a feltűnő!Aki te átlagosnak ítélsz az lehet másnak például átlag alatti. Na így kell ezt felfogni és feldolgozni. Maradjál csak olyan amilyen a valóságban vagy. A kisugárzásoddal, a szimpi viselkedéssel sokkal többet nyomsz a latba, mintha riszálnád magad egy tűsarkúba, kilógó mellekkel.
2010. márc. 5. 21:39
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudj..de ez a kérdés beteg....

az átlagos nő kijelentést szerintem sokan kikérjük magunknak....sok szép nő boldogtalan,és sok átlagos átlagon felül boldog..

kéne egy kisőnbizalom nem?

2010. márc. 5. 21:40
 4/34 anonim ***** válasza:
39%
Szia! Sorstársak vagyunk! Én úgy csináltam, hogy lekötöttem a figyelmemet. Nem akarlak megbántani, de akinek nincs ereje ezen gondolkodni, az nem gondolkodik ezen!! És ez ellen (ahogy írod is) nem lehet tenni... :(
2010. márc. 5. 21:40
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy kicsit depis vagy, talán pont azért, mert ki kell állnod majd az emberek elé, és félsz! Próbáld meg feldolgozni, játszd le magadban többször is, hogy fogod csinálni, gondolj arra milyen ügyes leszel, és akkor úgy is lesz! Az átlagosságról meg annyit, hogy ne felejtsd el, hogy mindenkinek más a szép! Lehet hogy átlagosnak hiszed magad, de egy férfinak Te vagy a világ leggyönyörűbb nője, csak még nem talált rád! És azt se felejtsd el, hogy azok a nők akik szerinted olyan szépek, ugyan ezekkel a gondolatokkal küzdenek, ugyanis senki sincs megelégedve magával! Pozitív gondolatok,és minden okés lesz!!!:)
2010. márc. 5. 21:43
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
én nem félek,mivel a páromnak én vagyok a legszebb.amíg velem van.velem él,addig ez így van!ha nem én tetszenék neki akkor nem velem lenne.ez logikus nem?itt neked kell megbékélned magaddal.és akkor megválaszolod a saját kérdésed majd.
2010. márc. 5. 21:43
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Gimiben mindig el voltam keseredve én is...az "átlagos" külső miatt (nem beszélve az akkori "nagy" problémáról, hogy laposabb voltam mint az átlag...)

Belém szeretett egy iszonyúan jóképű aranyos srác (kék szem, sötétbarna haj, okos intelligens...ó, egy álom) Azóta együtt vagyunk ennek már több éve...semmi problémám a külsőmmel...persze néha rám-rám tör de szerintem ez csak hozzáálás kérdése, nincsen csúnya (kimondottan csúnya) arcú nő:) mindenki szép valaki számára, hidd el:)

Legyen több önbizalmad!

HA te nem fogadod el saját magad, akkor hogyan várhatod el, hogy valaki is elfogadjon olyannak amilyen vagy? Ez kicsit ellentmondásos...Nézz magadba, mérlegelj...

éS nem igaz, hogy a férfiak a külső alapján ítélnek...a "férfiak" esetleg de a FÉRFIAK nem...

2010. márc. 5. 21:47
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a férfiak ugyanúgy félnek, hogy a szép barátnője lelép mással, elcsábítják... Szóval egy normálisabb értékrendű pasinak hosszú távon nem hiszem, hogy a feltűnő, gyönyörű, körülrajongott nő kellene. Kinek van kedve egy életen át azon izgulni éppen ki akar lecsapni a szeretett nőre! :)

Én sem vagyok egy átlagon felüli nő, de próbálom a maximumot kihozni magamból, hogy azért a páromnak kívánatos legyek! Hidd el, van 1000 dolog, ami hosszú távon fontosabb egy gyönyörű külsőnél. A "gyönyörű" is relatív, valakinek te vagy a legszebb, mert olyan dolgokat is meglát benned amit senki más! :)

Szóval, ha meglátsz egy szép nőt, ne keseredj el, lehet ő maga nem olyan elégedett az életével, mint ahogy gondolod!

2010. márc. 5. 21:48
 9/34 anonim válasza:
100%
Én férfi vagyok, és igazából csak megerősítem az előttem szólókat, mindenkinek más a szép. Nekem például sokkal jobban bejönnek a természetes, átlagos, de kedves, színes egyéniségű/személyiségű nők, és ezzel egyáltalán nem vagyok egyedül, sok ilyen van mint én, csak nem feltétlenül vagyunk reflektorfényben :) A másik meg, hogy a férfiak csak a külső alapján döntenek, abszolút sztereotípia, természetesen ez igaz a férfiak egy részére, akik csak a farkuk után mennek, de egyáltalán nem mindegyikünk ilyen. Mint ahogy nőből is van ezer féle.
2010. márc. 5. 21:51
 10/34 anonim válasza:
93%
Szerintem ne aggódj. A legtöbb férfi nem a külső alapján választja ki az ideális társát. Én is átlagos vagyok és a barátom már 2 éve velem van és nem is szeretne mást. Jó persze biztos, hogy van olyan lány aki külsőre jobban tetszik neki, de soha nem ahgyna el senkiért. A külsőt sajnos nem te választod. Az arcodat meg széppé tudod tenni azzal, hogyha vidám vagy és mosolyogsz, mert lehet ge ynő akármilyen gyönyörű, ha mindig kedvtelen és morcos.
2010. márc. 5. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!