Átlagos nők boldogok vagytok? Nem féltek, hogy lelépnek egy nálatok szebbel?
ne haragudj..de ez a kérdés beteg....
az átlagos nő kijelentést szerintem sokan kikérjük magunknak....sok szép nő boldogtalan,és sok átlagos átlagon felül boldog..
kéne egy kisőnbizalom nem?
Gimiben mindig el voltam keseredve én is...az "átlagos" külső miatt (nem beszélve az akkori "nagy" problémáról, hogy laposabb voltam mint az átlag...)
Belém szeretett egy iszonyúan jóképű aranyos srác (kék szem, sötétbarna haj, okos intelligens...ó, egy álom) Azóta együtt vagyunk ennek már több éve...semmi problémám a külsőmmel...persze néha rám-rám tör de szerintem ez csak hozzáálás kérdése, nincsen csúnya (kimondottan csúnya) arcú nő:) mindenki szép valaki számára, hidd el:)
Legyen több önbizalmad!
HA te nem fogadod el saját magad, akkor hogyan várhatod el, hogy valaki is elfogadjon olyannak amilyen vagy? Ez kicsit ellentmondásos...Nézz magadba, mérlegelj...
éS nem igaz, hogy a férfiak a külső alapján ítélnek...a "férfiak" esetleg de a FÉRFIAK nem...
Szerintem a férfiak ugyanúgy félnek, hogy a szép barátnője lelép mással, elcsábítják... Szóval egy normálisabb értékrendű pasinak hosszú távon nem hiszem, hogy a feltűnő, gyönyörű, körülrajongott nő kellene. Kinek van kedve egy életen át azon izgulni éppen ki akar lecsapni a szeretett nőre! :)
Én sem vagyok egy átlagon felüli nő, de próbálom a maximumot kihozni magamból, hogy azért a páromnak kívánatos legyek! Hidd el, van 1000 dolog, ami hosszú távon fontosabb egy gyönyörű külsőnél. A "gyönyörű" is relatív, valakinek te vagy a legszebb, mert olyan dolgokat is meglát benned amit senki más! :)
Szóval, ha meglátsz egy szép nőt, ne keseredj el, lehet ő maga nem olyan elégedett az életével, mint ahogy gondolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!