Átlagos nők boldogok vagytok? Nem féltek, hogy lelépnek egy nálatok szebbel?
Elgondolkodtatott a kérdésed. Én is átlagos vagyok, de a férjemnek biztos nem, mert már 14 éve vagyunk együtt (gyerek is van).
Belegondoltam, milyen lenne egy reggel úgy ébredni, hogy már nem vagyok átlagos, hanem gyönyörű, osztályon felüli nő lettem... Háát.. tudod, nem is szeretném. Azt fenn is kell tartani. :) És kinek van kedve a nap 24 órájában a saját szépségével foglalkozni??!! Nekem nincs. Nekem jobban esik egy könyv, vagy egy jó vacsi és beszélgetés a barátaimmal, minthogy most szép vagyok-e, vagy csak átlagos.
Először is, a szépségen kívül rengeteg érték van (vagy lehet) egy emberben. Akit ezek nem érdekelnek, az nem is kell. Másrészt, biztosan állíthatom neked, hogy szépnek lenni nem elég. Kb.10 évvel ezelőtt mindenki nagyon szépnek nevezett. De éreztem, hogy nagyon üres vagyok belül. A legtöbb srácnak alig volt mondanivalóm. Természetesen ezt észrevették és jobbára olyanok maradtak meg mellettem, akiket csakis a külsőségek érdekeltek. Aki szép, az könnyen pótolható, hidd el! Gyakran előfordult, hogy a csúnyácskának számító vagy duci barátnőimre hajtottak (méghozzá óriási hévvel) mert teli voltak élettel, melegséggel, sőt némelyikük önbizalommal. Sokkal szívesebben lennék "átlagos külsejű" (esetleg csúf is) de vonzó személyiség, mint ami vagyok, még most is. Egy kellemes vagy szép arc önmagában semmi.Olyasmi, mint egy fotó egy szép nőről az újság címlapján. Megnézed, aztán továbblapozol. Pótolható, cserélhető, sőt manapság csináltatható!
Az egésszel arra akarok kilyukadni, hogy nem véletlenül választott Téged. Ne is akard, hogy a külsőd miatt válasszon! Amint megfakul egy kicsit máris válogatna tovább.
Nem az a legszebb virág a réten, amire minden rovar rászáll, és ami nem győz erőlködni, hogy vegyetek már észre, milyen szép vagyok! Hanem az az aprócska, megbúvó, de valójában ezerszer speciálisabb szerkezetű virágocska, amit csak az vesz észre, aki keresi, és utána csak az lesz számára az ő egyetlen virága a gyomok között.
Ismerd fel, hogy mennyire értékes vagy, és tudd hogy sokkal szerelmesebb lesz beléd a Férfid, mint bármilyen "szép" nőbe.
tegnap 23:34
Ennél szebben nem is lehetett volna leírni....
Én nem tartom magam szép nőnek,sőt jó alakúnak sem.
De a férjem számára (aki nálam 8 évvel fiatalabb) én vagyok a legdrágább kincse,és a legszebb nő akit valaha látott.kell ennél több???Nem ,mert Boldog vagyok,és lassan 10 éve még mindig lángol a szerelem!
Nem is akarok soha egy bombázó lenni:)
Szerintem nincs olyan, hogy átlagos. Vagy ha van, akkor abba mindenki beletartozik, hiszen többnyire két-két kezünk, lábunk, fülünk, mellünk, szemünk van.
Minden más egyedi, mint az ujjelnyomat. Nincs két egyforma ember. Én nem tudom, milyen átlagosnak lenni. Nem azért, mert szép vagyok, azért sem, mert csúnya. Én én vagyok. A férjem számára gyönyörű és különleges. Elég a szemébe néznem, hogy tudjam ezt. Sok-sok éve már. Talán régebben, mint ahány éves a Kérdező:)
Kedves Kérdező! Nem vagy átlagos, ez teljesen biztos! Ne hasonlítgasd magadat senkihez, ne a többi nőt nézd! Nézz önmagadba, fogadd el, és légy büszke arra, aki vagy!Mert különleges vagy. Olyan, akiből nincs mégegy a Földön!
Szia!
Nagyon megráz amit írsz. Hidd el nekem, most nagyon őszinte leszek veled, ezt egy szép nő is érezheti. Én mindig elégedetlen vagyok magammal, pedig nagyon szépnek mondanak, furcsa, de nincs olyan férfi aki ne nézne meg. És csak emiatt gondolom, hogy szép vagyok, meg hogy egy gyönyörű férfi a párom. De őt is az őrületbe kergetem, mert soha semmivel nem vagyok megelégedve. Tőlem ha megkérdezed, mimen nem változtatnék, ha lehetne, komolyan mondom, nem találok olyat magamon. DE! A fejünkben van a hiba kedves sorstársam, egy ideje jobb a helyzetem, pár hete elkezdtem teljesen máshogy nézni ezt. Megelégedve még mindig nem vagyok magammal, de értem, hogy lehet az, hogy másoknak tetszem, ha magamnak nem. Mert egy számodra marha ronda és semmilyen pasi is tetszik valakinek. Kinek mi a szép? Lehet, hogy te átlagosnak látod magad, egy férfi meg rádnéz, és azt mondja, soha életében nem látott szebbet :) Különben is: mi az hogy átlagos. Mihez viszonyítasz? Az átlagos az én értelmezésemben azt jelenti, hogy nincsen rajtad semmi ami olyan ronda lenne, hogy feltűnő :) Nézz utána kedves, egy műsorban egyszer láttam, hoyg felmérések alapján az átlagos arc tetszik a legtöbb embernek. Mert nem húz el egyik irányba sem. A különleges arc sokszor egy elnagyolt dolgotól az. Széles állkapocs, nagy orr, stb. Ha neked átlagos az arcod, pont a legszélesebb rétegnek tetszel, hidd el nekem. Ez tudományos tény. :D fel a fejjel. puszillak
Egy percig se hidd,hogy a jó kinézettől valaki boldog vagy boldogabb,mint te!
Én elég feltűnő vagyok a nők között,a férfiak megnéznek és tetszem nekik.
Intelligens,okos nőnek tartom magamat.
Ennek ellenére évekig voltam egyedül,nem sikerült egy valamire való párkapcsolatot megélnem,sőt még rosszat sem!
Máson sem gondolkoztam csak azon,hogy mi a baj velem? Mi kell több egy férfinek.
Szóval nem ez fog dönteni.
Kisugárzás,humor,saját magad elfogadása a fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!