Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Átlagos nők boldogok vagytok?...

Átlagos nők boldogok vagytok? Nem féltek, hogy lelépnek egy nálatok szebbel?

Figyelt kérdés
Átlagos kinézettel lehet boldogulni az életben? Pláne egy nőnek? A férfiak úgyis a külső alapján itélnek és eszerint bánnak velünk, nőkkel. Voltak olyan emberek, akik szerettek és akik vonzódtak hozzám. De én nem értem, hogy képesek végigvinni egy szerelmet az átlagos kinézetű nők, holott tudván tudják hogy vannak náluk sokkal de sokkal szebbek? Én átlagos vagyok mármint körítésben, a személyiségem színes, van humorom, de az arcomat nem tudom elfogadni. Odáig süllyedtem az utóbbi napokban, hogy megláttam egy szép nőt és sírógörcsben törtem ki, hogy mennyire átlagos vagyok. Már azt sem tudom, elképzelni hogy tetszhetek valakinek. Mit tegyek? A smink és a fodrász csak felszín, és attól még ugyanolyan átlagos lesz arcom. Hogyan szerethetném meg magam? Ugyérzem begolyozók. Egyedül a testemet szeretem, a melleimet de azokat úgysem látja senki mert a Ruha elfedi. Jövő héten ki kell álnom emberek elé előadni és már most szorongok. Csak napok óta vagyok ilyen. Előtte semmi bajom sem volt.
2010. márc. 5. 21:34
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nem nevezném magam még átlagosnak sem, egyáltalán nem tartom magam szépnek, kimondottan szépséghibám nincs, de se igazán szép nem vagyok, se az alakom nem tökéletes, a mellem kicsi, a csipöm inkább széles, alacsony vagyok, a lábam kimondottan rövid.

Ennek ellenére már több, mint 20 éve élek a férjemmel együtt, a mai napig nagyon szeretjük egymást és nincs olyan hét, hogy ne mondaná, hogy mennyire örül, hogy velem élhet, és szerethet. Nem a szépség, nem a külsö számit, hanem hogy két ember között meglegyen az összhang - meg termésezetesen olyan férfit kell keresni, aki meg tudja becsülni a másikat.

2010. márc. 5. 21:57
 12/34 anonim ***** válasza:
84%

Én egy átlagos (sminkkel csinos és azér szép is) lány vagyok.

Tudod a szépség relatív. Neked komoly önértékelési problémáid vannak!

Az az igazság, hogy a szépség nem biztonság semmire! Egy szép nő is lehet elégedetlen, önbizalomhiányos, és őt id lecserélhetik egy nem szépre...stb.

A másik meg az, hogy a legtöbb férfi átlagos, tehát nem különösebben macsó, sármos vagy valami nagyon jóképű egyén! Tehát, gondolom nem az extrajóképű pasikra buksz és gondolom ők sem rád, ezért egy átlagos pasi mellett nem kell félned, főleg ha téged szeret!

Főleg egy átlagos pasi nem kezd egy jó nővel (csak ritkán), a jó nő nem kezd átlagossal.

Én elégedett vagyok magammal nagyjából, nekem ilyen soha sem jutott eszembe, hogy egy pasi, aki engem szeret lecserélne egy szebb nőre...

Amúgy is átlagos szerényebb srácok a zsánereim, azaz a megbízhatóbb fajta.

Amit én soha sem választanék a jóképű "alfahímszerű" pasit, vagy olyan jóépű pasit, aki más nőknek is kell. Mert tudom, hogy ezek a pasik így is úgy is megcsalnának, tehát én inkább a belsőre alapozok.

Szerintem neked nagyon durván önértékelési zavarod van, próbáld valahogy magadat elfogadni, vagy beszélgess erről egy pszichológussal.

Általában azokat az embereket hagyják el, akik nem hisznek saját magukban, nem bíznak abban, hogy ők nagyon jók!

2010. márc. 5. 21:57
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarok szebb lenni másoknál. Több a hátránya mint előnye. Engem állandóan kihasználnak, megaláznak, nem merek kimenni egyedül az utcára sem már... én itt tartok, akkor mire is jó hogy szép vagyok? És ne nézzetek beképzeltnek, magamat én is csak átlagosnak látom, mások tartanak különlegesnek, meg minden... de én nem akarok az lenni. Ez egy rémálom.
2010. márc. 5. 22:00
 14/34 anonim ***** válasza:

Sztem az a baj, h nincs elég önbizalmad! Mindenki másért, és máshogy szép! Én nem sorolom magamat a plázacicák közé, mert egyáltalán nem vagyok az!! Nem is jön be nekem az a stílus!!

Az aki szép, minden nap szép-tartja a mondás :) Ne add fel a reményt,ha lesz önbizalmad, akkor biztos lehetsz benne, h lesz olyan férfi, aki beléd szeret! azért fog szeretni, amilyen vagy, és nem játszod meg magadat! Pozitív gondolatokat mondj magadnak, ezzel is önbizalmat növelsz, és jobb lesz a hangulatod, és minél több gondolatot mondasz magadnak, annál jobban rá fogsz jönni, h a szépség belülről fakad, a külső nem minden!!

Fel a fejjel :)

20/L

2010. márc. 5. 22:02
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Erre tudod mit mondok? Én féljek? Én ? Féljen ő, hogy lelépek, egy nála sokkal jobban.Féljen ő , hogy egyszer csak nem megyek haza. Nem tartom magam szépségnek, de igenis jó nő vagyok. Ennyi. Ha pedig a férjem lép le, akkor menjen. Ha megnyerte hadd vigye.
2010. márc. 5. 22:03
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
egyébként olvastam valahol hogy 10 -ből 8 férfi azt mondta jobban tetszik neki egy természetes festetlen nő, mint az agyon tetovált, beállított hajú csinibabák! A kevesebb több!
2010. márc. 5. 22:10
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

figyelj,a külső esetleg az első pillanatban számít,viszont amit szóba elegyedsz valakivel,már nem számít. Még ha átlag alatti lennél is,akkor is többet nyom a lattban,hogy mennyire tudtok beszélgetni,együtt nevetni stb.

Én egyáltalán nem tartok attól,hogy a párom egy csinosabb nőért elhagyna,hiszen azért szeret,amilyen vagyok - és itt elsősorban a belsőre gondolok. Plussz: ha valaki szeret,nem a külsődért szeret.

Ha olyan pasival akadsz össze,aki azért elhagyna ,mert valaki más külsőre szebb,akkor az annyit is ér.

Ha te megszeretsz valakit,akkor elhagynád azért mert látsz egy szebb pasit? nemhiszem.

Igenis lehet boldogulni átlagos kinézettel(ráadásul kinek mi az átlagos-ízlések és pofonok), mert a külső nem minden-sőőőőt 100x inkább legyen átlagos párom,akivel jól érzem magam,minthogy aki szép,de belsője nem fog meg.

Önbizalom!!! hajrá,ne törj le és szeresd magad úgy,ahogy vagy!

2010. márc. 5. 22:22
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos nők... Ez aranyos volt! :)

Igen, "átlagos nő" vagyok, és boldog. Elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, és jól érzem magam így. A férjem imád, pedig nem vagyok egy világszépe (bár igazából ronda sem). Ha belenézek a tükörbe, tetszik, amit látok, mert egy boldog nő néz vissza rám.

Persze lehetne úgy is tükörbe nézni, hogy az ősz hajszálaim, a karikás szemeim és a heges arcom tűnjön fel, vagy a túlzottan kiálló szemöldökcsontom... De mégis, úgy őszintén érdemes? Szerintem nem.

Ahogy fentebb már írták: a külső egy dolog, de te nem vagy egyenlő a külsőddel. Sokkal fontosabb az, ami belül van. Egy jelentéktelen nő is sugározhat (és ezt a férfiak is észre fogják venni), és egy szép nő is lehet boldogtalan (hogy mást ne mondjak, pl. azért, mert a pasikat nem ő érdekli, hanem a szépsége).

Ne fogd fel ilyen tragikusan a dolgokat, és máris könnyebb lesz elfogadnod magad!

2010. márc. 5. 22:22
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem beképzeltségből, de szép vagyok. És okos. Csakhogy ez senkit nem érdekel. Beszélhetek bármiről. Filmművészet, külpolitika, Schrödinger macskája, rohadtul nem figyel rám senki. Ha nem vagy szép, vagy annyira szép, annak az az előnye, hogy tudod, hogy tényleg magadért szeretnek. Akkor nem azért szeretnek, ahogy kinézel, hanem azért, aki vagy. És az valami csodálatos.
2010. márc. 5. 22:24
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Nézd... Szerintem alapvetően ha emberekről beszélünk, akkor nehezen mondhatunk olyat, hogy átlagos. Az emberek egyediek. A szépségre talán már mondhatni, hogy átlagos, de az miért számít? Férfi vagyok és egyeltalán nem tartom fontosnak, hogy szebbnél szebb nőm legyen. Meg már nem azért, de milyen a legtöbb szép nő? Sokszor hihetetlenül ostoba, de mélységesen, értékrendje nincs, felszínes dolgok érdeklik, csak érdekek vannak előtte, érzései nincsenek. Ráadásul az illuzio is hamis, hogy a férfiak szeretik: a férfiak nem őt szeretik, a szépségét szeretik. Sokkal fontosabb az, hogy megértő legyen, együttérző, igazi társ, akivel bármit megoszthatok, akiben megbízhatok, aki szeret, akit szerethetek, akire nem kell folyton odafigyelni, hogy nehogy jöjjön egy nálam jobb és lecsapja a kezemről, hanem biztonságban érezhetem magam ilyen tekintetben, mert érzem és tudom jól, hogy engem akar. Az a jó nő, akit tényleg érdeklek, aki akkor is látja, hogy bajom van, ha nem mondom, aki segíteni akar, aki boldog velem, és én is boldog vagyok vele. Ehhez nem kell szépnek lenni. Én jobban örülök, ha inkább velem tölti a nő az idejét, mint a tükör előtt. Amúgyis a szerelmes szeme és az öszinte mosoly az arcán sokkal szebbé teszi, mint akár a világ legjobb sminkje. Én sokkal jobban örülök egy ilyen nőnek, mint egy "szép" nőnek.

22/F

2010. márc. 5. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!