Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el otthon?

Hogy mondjam el otthon?

Figyelt kérdés

Már két éve írok verseket, van mikor másra sem tudok gondolni csak arra, hogy verset kell írnom és ha nem jegyezhetem fel valahova akkor feszült leszek.

Van három elképzelésem könyvhöz is.

A baráti körömből egy ember tudja csak, hogy én verseket írok és van már három komplett regény elképzelésem.

Otthon nem merem elmondani félek, hogy leordítanának, hogy pazarlom az időm és hülye vagyok.

Hogyan mondjam meg? Nem állíthatok oda, hogy ,,apa, anya 2 éve verseket írok..." Biztos nem vennék jó néven.

Tanácsok?

UI.: Nem, nem 10-12 éves vagyok.

2015. máj. 11. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Amíg nem megy a tanulásod rovására édes mindegy mivel töltöd a szabadidődet. Egyébként ez nem egy olyan dolog, ami miatt ki szoktak akadni a szülők, szóval ne izgulj. :) Esetleg valami alkalomra írj egy kis verset, és olvasd fel nekik. Aztán, ha tetszett nekik, felhozhatod a témát, hogy nem ez ám az egyetlen versed, mert hébe-hóba szoktál írogatni, és innentől adja majd magát a dolog. :)
2015. máj. 11. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mond meg. Amelyik szülő erre kiakadna arra így látatlanba is rávágnám hogy nem normális. Az baj lenne ha a te szüleid is ilyenek lennének.
2015. máj. 11. 19:49
 3/4 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy kiakadnának a szüleid? Szerintem ez egy jó dolog. Nekem is vannak regényelképzeléseim :)
2015. máj. 15. 18:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom, szerintem nem fogadnák átlagosan.

De köszönöm a válaszokat!

2015. máj. 15. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!