Hogy mondjam meg otthon anyámnak hogy kiszeretnék menni pénteken kicsit inni a Parkba és mondjuk csak fel 9kor hazaérni pénteken? 15/F
15 evesen szerintem meg ne akarj ilyen engedmenyeket kicsikarni. De persze a maganugyed!
Azert azt megkerdeznem, ha mar felnott lennel es lenne egy 15 eves gyereked, akkor te jo szivvel elengedned a gyerkocodet pialni a parkba?
1. Rossz kategória.
2. A park szót kis kezdőbetűvel írjuk.
3. Nálam nem volt első ilyen este, 15 évesen nem a piáláson járt az eszem.
4. Hogy azért válaszoljak: "Anya! Szeretnék kimenni pénteken kicsit inni a parkba, és mondjuk csak fél 9-kor hazaérni."
15 évesen nem is tudsz piát venni.
Ha el akarsz menni ne azt mondd, hogy inni akarsz menni, hanem azt, hogy a barátaiddal el szeretnék elmenni a parkba, esetleg megisztok egy sört/bort (naivan feltételezem, hogy ennyiről lesz szó és 15 évesen nem töményet akarsz inni). Mindenképpen érj haza időben és ne rúgj be semmiképp.
szerintem a kérdező a Park szórakozóhelyre gondolt, azért írta nagybetűvel :)
nem tudom, nekem sosem kellett engedélyt kérnem, ha el akartam menni szórakozni, mondtam anyának, hogy megyek, itt leszek, ekkor jövök, kikkel megyek, és mentem.
És simán kiadják a 15 évesnek a piát :D
Nyilvánosan nem lehet inni. Haveromat meg is büntették.
Nem értem mi a baj a házibulikkal, üljetek össze valakinél akinek a szülei megengedik és igyatok ott.
Vagy amennyiben a Park egy szórakozóhely neve érvelj azzal, hogy este kilenckor gyakorlatilag senki nem lenne ott rajtatok kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!