Otthon a kamrában talált istentudja mikori fehérbort meg merjem inni? Elég érdekes részletek lent.
Az a helyzet, hogy 3db 5literes benzineskannát találtam a kamrában. Tudni kell hogy az udvarra nyílik, tehát télen a fagyban és nyáron az 50 fokban kint volt, nem is tudom hány éven keresztül, nem tudom honnan van, kitől van... talán apám tudná megmondani, de 5 éve külön él és alig látom.
A lényeg, hogy üvegbe kiöntve nem olyan átlátszó mint egy átlag fehérbor, hanem ilyen opálos inkább. Nagyon furcsa színe van... ízre meg inkább valami nagyon száraz, nagyon gagyi bor, de nem érzek semmi romlott ízt.
Meg merjem inni? Rohamivásra kellene, nem ízlelgetésre, de nem tudom, hogy megfosat-e, vagy lesz-e tőle bajom.
Lehet, hogy rosszul volt a kanna kimosva, akkor aztán lesheted...
Ha üveges, bontatlan bor lenne, talán jó pénzért el is adhatnád.
Akkor nem lesz semmi bajod, igyad nyugodtan. Ha tudnád, h a Párom mien borokat ivott (talált borokat).:D
Vigyázat! Nagy mennyiségű fogyasztás esetén adatvesztés léphet fel:D
fém 20l benzinkannába van a bor? :)
tőccsé fel róla képet lehet h benzin lehet h bor
felénk ilyenben benzint tárolnak.
ilyen hangnemben meg leszel szíves azzal beszélni, aki a világra ellett 12 évvel ezelőtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!