Ti szoktatok otthon inni valami alkoholt, ha egyedül vagytok otthon?
Figyelt kérdés
Mit és mennyit és milyen gyakran?2013. máj. 26. 22:13
1/10 anonim válasza:
Nem ugyanis csak az ökör iszik magában!
2/10 anonim válasza:
Egyedül nem, minimum egy ember még kell hozzá.
:)
3/10 anonim válasza:
egyedul sosem.kell a tarsasag hozza szerintem.mondjuk egyvalakinek mindegy hogy magaban szokott inni,az alko..lista annak nem kell senki az ivashoz
5/10 anonim válasza:
Egyedül sosem ittam, jól esik koccintani valakivel :)
7/10 anonim válasza:
Én ritkán, de szoktam. Van amikor megkívánok egy sört, vagy fröccsöt. Be azért nem szoktam rúgni, azt csak társaságban. :)
8/10 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mi számít ivásnak, van hogy pár sört vagy boros kólát beverek gépezés, vagy TV nézés közben, meg van, hogy ebéd előtt megiszok egy felest, hogy jobb étvágyam legyen, de nagyobb mennyiséget magamban nagyon ritkán szoktam inni, viccesebb, ha másokkal iszol.
9/10 anonim válasza:
ha másnap nem dolgozom, ebédhez belefér egy jóféle sör, meg egy kis házi körtepájinka. de többnyire nem izgat.
10/10 anonim válasza:
Miért ne ihatnék meg néha-néha egyedül is este egy pohár bort, vagy sört, esetleg egy finom koktélt. Szerintem ettől még messze nem leszek alkoholista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!