Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy mondjam el otthon?

Hogy mondjam el otthon?

Figyelt kérdés

Volt egy eset az osztályban,amibe ok nélkül belekevertek engem is,mikor lebuktak.Ezért én is osztályfőnöki figyelmeztetést kaptam.Nagyon jó jegyeim vannak,meg minden,eddig még soha nem volt semmi baj velem,de most itt ez az osztályfőnöki...A kérdés az,hogy hogyan mondjam el anyámnak.Segítsetek,sürgős!!

13/L

2015. febr. 18. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne parázz....engem akkor sem vertek agyon mikor a tanárnőmnek szóltam be (akinek a lánya az osztálytársam) és magaviseletlevonással fenyegettek.....anyukám kiállt mellettem....nem számít hogy mondod el csak mondd el minél hamarabb...én odaálltam és úgy kezdtem hogy: "Anya kérlek ne haragudj de történt egy kis probléma a suliban amit szeretnék elmondani..."
2015. febr. 18. 16:41
 2/2 A kérdező kommentje:
kösz
2015. febr. 18. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!