Hogyan mondjam el otthon, hogy rossz jegyet kaptam?
Pontosabban 3 jegyet kaptam ma az iskolába: 1, 3, 3/4
Iszonyúan szégyenlem mivel év végén szín ötös voltam és szinte mindig kivéve az ötödiket ott csak néhány négyes becsúszott. Küszködök azzal hogy jobb lehessek és hogy ne mindig a gépen járjon az eszem hanem igenis élvezzem a tanulást.De ez nem megy. Van olyan mikor megcsinálom a házit(1-1,5 óra alatt)és ideülök a gép elé.Anyukámék ezt nem nézik jó szemmel. Próbálok is ezen változtatni de nem mindig sikerül:( Ne se most nem ez a lényeg hanem az hogy nagyon szégyenlem a jegyeket és nem tudom hogyan álljak a szüleim szemei elé. Az csak részben baj hogy leszidnak de nem akarom hogy rám ragadjanak a lusta,megbízhatatlan,trehány jelzők. Ők nem igazán látnak bele az lelkembe és nem tudják én mennyire akarom hogy más lehessek. Ha pedig eltitkolom akkor meg egyrészt engem fog bántani az egész másrészt pedig úgy is ki fog derülni! :( Kérlek adjatok tanácsot!
én is pont most kaptam rossz jegyet én így mondtam el:
anya kaptam egy 1-est ....,egy 3-ast....,és egy 3/4-et....
( a .... a tantárgyat jelenti)
ez semmi..:D..tegnapi és a mai jegyeim..:kémia:1 Biológia 1 Matek:1 Angol:3 Nyelvtan 5,5 Tesi :3/4
nem utdom hogy hogy közöljem anyuval :S..nemmerem nekimegmondani :D
Na ez tötént velem is ma...a termés a következő volt: kémis:2/3 töri:2 biosz:1 :S
Előszőr a "legjobbal" kezdtem és így tovább...
Velem is ez a helyzet, mint Veled. Pont ugyan ez! Számítógép is közrejátszik, csak nekem a 3-as, 4-es nem probléma.
Most már ha ez a két eggyes matekból kiderül, elfogom mondani a szemükbe, aznap amikor kaptam!
Ajánlom ezt mindenkinek, nagyon nehéz lesz, de meg kell csinálni
Sok sikert!
Nem biztos hogy segit
de én ha rosz jegyet kapok akkor elvesznek valamit de én mindig megtalálom egyrész régen eltitkoltam és mindig kiderült és csak rosszab lett a helyzet inkább mond el és ha elveszik pl a géped akkor ott a telefon vagy bármi más egyszer ugy is vissza adják és segittenek kijavittani a jegyet nehéz de jobb mint egy nagy leorditás amugy meg ha elveszik akkor is mindegy mert te a kijavittáson dolgozol és fölösleges neked aadig a gép én ezt tanácsolom sok sikert remélem segitettem valakinek😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!