Hogyan mondjam el otthon, hogy rossz jegyet kaptam?
Pontosabban 3 jegyet kaptam ma az iskolába: 1, 3, 3/4
Iszonyúan szégyenlem mivel év végén szín ötös voltam és szinte mindig kivéve az ötödiket ott csak néhány négyes becsúszott. Küszködök azzal hogy jobb lehessek és hogy ne mindig a gépen járjon az eszem hanem igenis élvezzem a tanulást.De ez nem megy. Van olyan mikor megcsinálom a házit(1-1,5 óra alatt)és ideülök a gép elé.Anyukámék ezt nem nézik jó szemmel. Próbálok is ezen változtatni de nem mindig sikerül:( Ne se most nem ez a lényeg hanem az hogy nagyon szégyenlem a jegyeket és nem tudom hogyan álljak a szüleim szemei elé. Az csak részben baj hogy leszidnak de nem akarom hogy rám ragadjanak a lusta,megbízhatatlan,trehány jelzők. Ők nem igazán látnak bele az lelkembe és nem tudják én mennyire akarom hogy más lehessek. Ha pedig eltitkolom akkor meg egyrészt engem fog bántani az egész másrészt pedig úgy is ki fog derülni! :( Kérlek adjatok tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!